Körfez’in araç filosu yenilendi

Körfez Belediyesi, ‘kendi öz kaynaklarıyla,’ 62 aracı, bünyesine kattı.,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran

Körfez’in araç filosu yenilendi

Körfez Belediyesi, ‘kendi öz kaynaklarıyla,’ 62 aracı, bünyesine kattı.,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran

01 Ocak 2017 Pazar 14:57
Körfez’in araç filosu yenilendi

Körfez Belediyesi, bir yandan ilçeye yatırımlarını devam ettirirken, tamamı kendi öz kaynaklarıyla 62 yeni aracı bünyesine kattı

Körfez’i çekim merkezi haline getirecek projeleri birer birer hayata geçiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatıyla; ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini eklenmeye devam ediyor. Körfez Belediyesi, bünyesine kattığı 62 yeni araç için dün Yeni Yalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi’nde bulunan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Teknik Hizmetler Alanı’nda tören düzenledi.

YÜZDE 80’İ BİZE AİT

Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Selattin Kabadayıoğlu, İsa Taş, daire müdürleri ve çalışanlar katıldı. Tanıtım programında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Dedik ki; bünyemizde kiralık olan araçların yüzde 50’sini kendi bünyemize alacağız. Biz daha iyisini yaptık. Şimdi belediye bünyesindeki araçların yüzde 80’i bize ait.

32 AY İÇİNDE YAPTIK

Kiralık aracımız sadece 12 tane kaldı. Onları da kısa süre içerisinde yine kendi öz kaynaklarımızla satın alacağız” dedi. Türkiye’nin en kurumsallaşmış belediyelerin birisi olarak 151 bin nüfuslu Körfez’de araç filomuzun kendimize ait olmasından daha doğal bir şey olamazdı. 62 aracımızı 32 ay süre içinde belediyemize aldık” İfadelerini kullandı.

OYUNLAR OYNUYORLAR

“İnsanların hayırlısı insanlara hizmet edendir” diyen Başkan İsmail Baran, “Ülkemizde, vatanını ve milletini çok sevenlerin olduğu gibi ülkemizin düşmanları da çok. Bugün tüm dünyada verdiğimiz İstiklal Savaşı var. Türkiye’nin büyümesini durdurmak isteyenler, farklı oyunlar oynuyor. Bugün PKK ve teröre destek vererek yine karşımıza çıktılar. Vatanımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir” dedi.

BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ardından konuşan Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Bugün burada mutlu bir olaya şahit oluyoruz. Hizmet kervanına belediyemiz yeni bir hizmeti katıyor. Belediye başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Bu çalışmaların ilçemizdeki hizmetlere sağlayacağı katkıdan dolayı şimdiden teşekkür ediyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KÖRFEZ, 2023’E HAZIRLANIYOR

Yapılan konuşmaların ardından dua yapıldı. Daha sonra da kurdele kesildi. 62 araçlık yeni filoyu gezen Körfez Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve Başkan İsmail Baran, araçlara binerek inceleme yaptı. Başkan Baran, yeni araçlarla birlikte Körfez’de hizmet kalitesinin daha da artacağını belirtti. 2023 vizyonu kapsamında ilçeye değer katma adına birçok yatırımı gerçekleştiren Körfez Belediyesi, yeni araçlar ile arazi yapısının zor olduğu bölgelerde, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeyi planlıyor.

 

 

BELEDİYE BÜNYESİNE KATILAN ARAÇLAR

Camlı Kamyonet                    12 Adet

Çift Kabin Kamyonet                        8 Adet

Pick-up                                   5 Adet 4x2

Minibüs                                  5 Adet

Binek Araç                             11 Adet

Damperli Kamyon                  6 Adet

Çekici                                     1 Adet

İş Makinesi                             2 Adet

Sepetli Vinç                           1 Adet

Çöp Kamyonu                                   4 Adet

Konteynır Yıkama Aracı        1 Adet

Süpürge Aracı                        4 Adet

Motosiklet                              2 Adet

Son Güncelleme: 01.01.2017 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38