banner28
banner23
banner36

Sansürcü Basın Müdürü Şahin Badem

Körfez Belediyesi’nin basın müdürü Ak Parti Körfez ilçe teşkilatı başkanı Osman Badem’in kardeşi Şahin Badem’in yeni seçimden sonraki koltuğundaki ilk icraatı sansür oldu. Gazetemizin Körfez Ak Parti ilçe teşkilatı Osman Badem hakkında yaptığı haberler nedeni ile Körfez Belediyesi’ne girişini yasaklayan sansürcü müdür aslında bir basıncı da

Sansürcü Basın Müdürü Şahin Badem

Körfez Belediyesi’nin basın müdürü Ak Parti Körfez ilçe teşkilatı başkanı Osman Badem’in kardeşi Şahin Badem’in yeni seçimden sonraki koltuğundaki ilk icraatı sansür oldu. Gazetemizin Körfez Ak Parti ilçe teşkilatı Osman Badem hakkında yaptığı haberler nedeni ile Körfez Belediyesi’ne girişini yasaklayan sansürcü müdür aslında bir basıncı da

16 Nisan 2014 Çarşamba 19:21
 Sansürcü Basın Müdürü Şahin Badem

Sansürcü yeni müdür Şahin Badem

Körfez Belediyesi’nin basın müdürü Ak Parti Körfez ilçe teşkilatı başkanı Osman Badem’in kardeşi Şahin Badem’in yeni seçimden sonraki koltuğundaki ilk icraatı sansür oldu. Gazetemizin Körfez Ak Parti ilçe teşkilatı Osman Badem hakkında yaptığı haberler nedeni ile Körfez Belediyesi’ne girişini yasaklayan sansürcü müdür aslında bir basıncı da değil.

Haddini bil Şahin Badem

Körfez Belediyesi Basın Müdürlüğü’ne geçtiğimiz yıl  yeni bir atama yapıldı. AK Parti Körfez ilçe başkanı Osman Badem’in kardeşi memur Şahin Badem birdenbire müdür oldu, oldu. Ama koltuğunda pek fazla oturamayacak gibi görünüyor. Çünkü adam sansürcü çıktı. Niye mi? Söyleyeyim.

Tüm belediyeler bölgelerinde çıkan günlük ve haftalık gazeteleri alırlar. Bunu da dağıtım şirketlerine bildirirler. Bu istek ve talepler belediyelerin basın müdürlükleri aracılığıyla bildirilir. Bugüne kadar 14 yıldır alınan gazetemiz sanürcü müdür koltuğuna sahiplenince birden kesilmiş.

Eyyy sansürcü basın müdürü. Haddini bil. Sen kim oluyorsun da böyle sansür uygulama yetkisini buluyorsun kendinde. Kimin adına bu kararları alıyorsun. Hangi hakla Kocaeli’de ve Körfez’de çıkan bir yerel gazeteyi sırf ilçe başkanı olan kardeşini eleştirdi diye belediyeye almıyorsun. Oturup kaç kere haber yazıp muhabirlik yaptın da o koltuğa oturdun. Kendini o makama nasıl layık görüyorsun. O Makamı taşıyamıyorsun sen.   Kardeşin ilçe başkanı diye geldin o koltuğa, bunu inkar edebilir misin? Sen kim oluyorsun da gazeteleri ayırt edip sansür uyguluyorsun. Hangi gazetenin belediye ye girecek yada girmeyecek diye karar veriyorsun. Sen istesen de istemesen de SÖZ KOCAELİ ve KÖRFEZ  gazeteleri belediyeye girecek. Ama sen bundan sonra o koltukta nasıl oturacaksın onu düşün, çünkü adın Sansürcü’ye çıktı bile.

Körfez ikiden büyüktür

Hani başbakan birleşmiş milletlerdekilere diyor ya dünya beşten daha büyüktür. Ben kardeşine ve sana hatırlatayım. Körfez ikiden büyüktür. Kardeşin ve sen her şeyi kendinize layık görüyorsunuz da milleti ayırt ediyorsunuz. Tıpkı gazetelere yaptığınız gibi. Körfez’de sesler birbirine çabuk ulaşır. Bizim kulağımıza gelenler de ikinizin belediye için planları ile ilgili çok çarpıcı iddialar var. Ama sen önce basın koltuğunu koru. Tabii koruyabilmeyi becerebilirsen. Kalkıp da başkan yardımcılığı, Yarpaş müdürlüğü, Körpaş müdürlüğü falan düşünme. Hasbel kader  basın müdürlüğüne oturmuşun o düşündüğün işler senin kapasiteni aşar. Yani yedirmezler. Ama ihtimal de vermiyor değilim haa. Kardeşin çok çalışıp Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a seçim kazandırdı ya şimdi mükafatı alma zamanı geldi. Kardeşinin ağırlığına bağlı. Tabi ya ne olucak ki kardeşin İlçe başkanı, sen başkan yardımcısı, (müdür) sizin gibiler daima en iyi mevkileri hakediyor değil mi?

Körfez’de seçim öncesinde ve sonrasında nelerin yaşandığını herkes biliyor. Kardeşinin ilçe başkanı iken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile nasıl çalış(ama)tığını herkes biliyor. Bir teşkilat koca başkan adayını aşkla ve şevkle destekleyemediyse sorumlusu senin kardeşindir. Nasıl şimdi kalkıp da kendine farklı makamlara layık görüyorsun. İnan şaşkınlıkla sizi takip ediyorum. Daha bitmedi. Yeni başladı. Sizleri yakın takibe aldım. 

Haberiniz olsun.

 

Son Güncelleme: 18.04.2014 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
maho 2014-04-17 20:08:25

bunları serbes piyasaya koysan veya 10 koyun versen 1 tanesini bile getiremezler. Oturdukları yerden ahkam kesmek kolay. Kardeşi ilçe başkanı olmasa o koltuğu rüyasında bile göremez herhalde

Avatar
hayati 2014-04-17 20:16:21

koltuğu hazırlandı da zamanı gelince açıklayacaklar.EEEEE Benim de kardeşim AKP ilçe başknı olsa

banner34

banner39

banner37

banner38