Aliye Hakan'ın, şüpheli ölümü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairede genç bir kadın ölü olarak bulundu

Aliye Hakan'ın, şüpheli ölümü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairede genç bir kadın ölü olarak bulundu

10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:39
Aliye Hakan'ın, şüpheli ölümü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairede genç bir kadın ölü olarak bulundu. Olay, Hacıkaplanlar Mahallesi'nde bulunan apart dairede gece saatlerinde meydana geldi. 19 yaşındaki İzmitli Aliye Hakan'dan haber alamayan arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis ekipleri ile birlikte apartmana giren arkadaşları, Aliye Hakan'ı yerde hareketsiz bir şekilde buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Aliye Hakan'ın bir süre önce hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, genç kadının ölüm nedenini belirlemek amacıyla detaylı inceleme başlattılar. Aliye Hakan'ın cenazesi, incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Aliye Hakan'ın ölümü şüpheli bulunduğu için cinayet masası büro ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattılar. Olayla ilgili detaylı araştırmalar devam ederken, genç kızın ailesi ve yakın çevresi acı haberle derin üzüntü yaşadı. Aliye Hakan, bugün İzmit Mecidiye Köy Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38