Baba. iki çocuğunu boğarak öldürdü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan trajik olayda, 10 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğunu boğarak öldüren baba

Baba. iki çocuğunu boğarak öldürdü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan trajik olayda, 10 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğunu boğarak öldüren baba

27 Haziran 2024 Perşembe 12:45
Baba. iki çocuğunu boğarak öldürdü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan trajik olayda, 10 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğunu boğarak öldüren baba, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanığın cezai ehliyet raporunun beklenmesi için duruşma ertelendi.

Olay, 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleşti. Polis ekipleri, Murat R.'yi sokakta şüpheli davranışlar sergilerken yakaladı. Şahsın evinde yapılan incelemede, Beril Yağmur (13) ve Yunus Emre R. (10) isimli çocukların cansız bedenleri bulundu. Yapılan otopside çocukların boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Murat R., ruh ve sinir hastalıkları tedavisi gördükten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahkeme sürecinde sanık, olayı hatırlamadığını ve psikolojisinin eşinin davranışları yüzünden bozulduğunu belirtti. İlk duruşmada okunan mektupta ise, çocuklarına duyduğu sevgi ve onların melek olduğu inancı dile getirilmişti.

Kocaeli'de büyük üzüntüye yol açan bu olay, toplumda derin bir şok yaratmış ve adli süreç devam etmektedir.

Son Güncelleme: 27.06.2024 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38