Bacağından Vurularak Durduruldu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında meydana gelen olayda,

Bacağından Vurularak Durduruldu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında meydana gelen olayda,

19 Ağustos 2024 Pazartesi 12:19
Bacağından Vurularak Durduruldu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında meydana gelen olayda, 28 yaşındaki M.Ö. elindeki bıçakla polis araçlarına zarar verdi. Şüpheli, polis memurlarına da saldırmaya kalkıştı, ancak bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Olay, 14.00 sıralarında Başiskele ilçesi Mahmutpaşa Mahallesi'ndeki İl Emniyet Müdürlüğü binasının otoparkında gerçekleşti. M.Ö., elindeki bıçakla otoparktaki polis araçlarına zarar vermeye başladı ve lastiklerini patlattı.

Polisin Müdahalesi

Nöbetçi polis memurları, M.Ö.'yü fark ederek uyardı. Ancak M.Ö., uyarılara aldırış etmeyerek bıçakla polis memurlarına saldırmaya kalkıştı. Bunun üzerine, bir polis memuru silahını çekerek şüpheliyi bacağından vurdu. M.Ö., bu şekilde etkisiz hale getirildi.

Sağlık Müdahalesi ve Araçlara Verilen Zarar

Olay yerine çağrılan sağlık ekibi, M.Ö.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı şüpheliyi Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Otoparkta zarar gören araç sayısının 8 olduğu belirlendi.

İnceleme ve Soruşturma

Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yetkililer, zarar gören araçların durumu hakkında detaylı bir rapor hazırlayacak. Emniyet yetkilileri, olaya karışan M.Ö.'nün sağlık durumu ve olayın arka planı hakkında daha fazla bilgi verecek.

Son Güncelleme: 19.08.2024 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38