Derince'de Kavga ve Polis Kovalamacası

Kocaeli'nin Derince ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir kavga meydana geldi.

Derince'de Kavga ve Polis Kovalamacası

Kocaeli'nin Derince ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir kavga meydana geldi.

21 Temmuz 2024 Pazar 10:17
Derince'de Kavga ve Polis Kovalamacası

Olay Anı ve İhbar

Kocaeli'nin Derince ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir kavga meydana geldi. Alkollü oldukları iddia edilen şahıslar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Polis Müdahalesi ve Yakalamalar

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında bazı şahısları olay yerinde kelepçeledi. Kaçan diğer şahısların peşine düşen polisler, kısa sürede kaçanları da yakaladı. Olayın daha fazla büyümesini önlemek için polis ekiplerinin hızlı müdahalesi büyük önem taşıdı.

Görüntülerde Yaşananlar

Olay anları, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, polis ekiplerinin 2 kişiye kelepçe takması ve kaçan bir şahsı kovalaması an be an görüntülendi.

Şahısların Emniyete Sevki

Olaya karışan şahıslar polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyette alınan ifadelerin ardından soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38