Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Çakabey Anadolu Lisesi, bugün günlerdeki dramatik bir olayla sarstı. Okulun 12. sınıf öğrencisi ZA, ağır yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri okula sevk edildi ve okuldan intihar şüphesiyle tahliye edildi.
Entübe Edilen Genç Kızın Durumu Kritik
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan ZA, entübe edildi ve durumu ciddiyetini koruyor. Olayın intihar girişimi olduğu iddia edilememişken, genç ayrıntılar neden okuldan yayılan hala belirsizliğini koruyor. Çevredeki gelişmeler raporu üzerine gelen sağlık ekiplerinin, ZA'ya acil müdahalede bulunduğu ve şu anda gençlerin hayati tehlike altında olduğu belirtiliyor.
Sorunların ve etkileri, bu üzücü olaylarla şok yaşanırken, olayların ayrıntıları polis ekipleri tarafından incelenmeye devam ediyor. Okul yetkili kişileri ve ailesi ise genç özellikleri sayesinde pencereden bakıldığında araştırmalarını sürüyor. Gölcük'te yaşanan bu korkunç olay, şehrin geniş yankı bulurken, çevre sakinlerinin de tedirginliklerini dile getiriyor