Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Sabah saatlerinde D-130 karayolu Karamürsel geçişinde gerçekleşen kaza, FB idaresindeki bir servis aracı, SB ve EG idaresindeki diğer servis araçları, M.Ö. idaresindeki bir otomobil ve bir tanker aracının karıştığı bir zincirleme çıkışı sonucu ortaya çıktı.
Kaza sonucu trafik kapatılırken, olay yerine hemen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Servis araçlarında bulunan 10 kişi, sağlık ekipleri tarafından yerinde ilk müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere götürüldü. Yol ise trafik polislerinin müdahalesiyle kısa sürede açıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı ve olayın ayrıntıları üzerinde çalışmalar devam ediyor. Trafik kazalarının önlenmesi için gerekenlerin dikkatli olması ve kurallara uyması büyük önem taşır. Bu tür kazaların yaşanmaması için herkesin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olması gerekiyor.