Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında,

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda,

Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında,

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda,

21 Haziran 2024 Cuma 10:11
Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında,

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, aranan bir şahıs yakalanarak adalet önüne çıkarıldı. Kocaeli Ağır Ceza İlamat Masası tarafından "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan 20 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 16,669 TL adli para cezası bulunan M.Ş. (38) isimli şahıs, Başiskele ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla 20 Haziran 2024 tarihinde yakalandı. 

Yakalanan şahıs, aynı gün Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi ve yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak Kandıra Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Emniyet ekipleri, halkın güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına yürütülen bu başarılı operasyonla ilgili detaylı çalışmalarını sürdürüyor. İlgili adli mercilerin yargılama süreci devam ederken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bu operasyon, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün suçla mücadele kapsamındaki kararlılığını ve etkin çalışmalarını bir kez daha gözler önüne sererken, kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı. Emniyet birimleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suç işleyenleri adalet önünde hesap verebilir kılmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38