Başkan Sertif Gökçe, Personeliyle  Bayramlaştı 

Başkan Sertif Gökçe, Personeliyle  Bayramlaştı 

16 Haziran 2024 Pazar 11:52
Başkan Sertif Gökçe, Personeliyle  Bayramlaştı 

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kurban Bayramı öncesinde belediye personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Haftanın son iş gününde gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Gökçe Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri müdürlüklerini ziyaret etti ve burada çalışanlarla bir araya geldi. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürlerinin de katıldığı ziyaretlerin ardından Çenesuyu A.Ş. tesislerine geçen Başkan Gökçe, burada da çalışanlarla bireysel olarak sohbet etti ve bayramlarını kutladı.

Başkan Gökçe ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, belediyenin son iki ay içinde mali disiplini sağlamak adına çeşitli tasarruf tedbirleri aldıklarını belirtti. Özellikle işçilerin maaşlarının zamanında ödenmesini birinci öncelikleri olarak gösterdi. "İşçimizin maaşı ödenmediği zaman ben uyuyamam" diyen Başkan Gökçe, çalışanların refahı ve belediye hizmetlerinin sürdürülebilirliği için çaba harcadıklarını vurguladı.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe'nin bu bayramlaşma ziyaretleri, belediye çalışanları arasında motivasyonu artırırken, yönetimin personel ile doğrudan iletişim içinde olduğunu gösterdi. Başkanın işçi maaşlarının zamanında ödenmesine verdiği önem ve belediyenin mali yönetimi konusundaki kararlılığı, yerel yönetim politikalarının temel prensipleri arasında yer alıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38