Derince Belediyesi, İlçede Çalışmalarını Hızlandırıyor

Derince Belediyesi, yaz dönemi ile birlikte ilçe genelinde yapılan ihtiyaç analizleri doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Derince Belediyesi, İlçede Çalışmalarını Hızlandırıyor

Derince Belediyesi, yaz dönemi ile birlikte ilçe genelinde yapılan ihtiyaç analizleri doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

26 Haziran 2024 Çarşamba 12:16
Derince Belediyesi, İlçede Çalışmalarını Hızlandırıyor

Derince Belediyesi, yaz dönemi ile birlikte ilçe genelinde yapılan ihtiyaç analizleri doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hedeflerinin ilçe halkının huzur ve mutluluğunu artırmak olduğunu belirten belediye yetkilileri, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek düzenlemeler üzerinde çalışıyor. Bu çerçevede Derince Belediyesi ekipleri, eksiklikleri giderme ve vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırma amacıyla hummalı bir şekilde mesai harcıyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Çınarlı Mahallesi’ne Hizmet

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi'nde rutin temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Uzayan otların kesimi ve çevre temizliği gibi işlemlerle mahalle sakinlerinin çevre koşullarını iyileştirmeyi hedefliyorlar. Vatandaşların talepleri ve belediye öncelikleri doğrultusunda düzenli programlar dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçenin temizlik standartlarını korumaya özen gösteriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Yeşil Alanlara Bakım

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Fatih Sultan ve Yenikent Mahalleleri'nde bulunan parklar ve yeşil alanlarda ot biçme ve form bakımı gibi işlemleri gerçekleştiriyor. Yeşil dokunun korunması ve güzelleştirilmesi adına yapılan bu çalışmalar, mahalle sakinlerinin kullanımına sunulan alanların kalitesini artırıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nden Altyapıya Destek

Son olarak, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi Meriç Sokak ve Sırrıpaşa Mahallesi Balo Sokak'ta altyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Meriç Sokak'ta asfalt yama düzenlemesi yapılırken, Sırrıpaşa Mahallesi'nde parke ve bordür çalışmaları ile yolların konfor seviyesi artırıldı. Bu çalışmalar, ilçe genelinde altyapı kalitesini ve yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38