“Akademi Lise Projesi” okullarda tanıtılıyor

Büyükşehir’in Akademi Lise Projesi, liselerde tanıtılmaya devam ediyor

“Akademi Lise Projesi” okullarda tanıtılıyor

Büyükşehir’in Akademi Lise Projesi, liselerde tanıtılmaya devam ediyor

04 Haziran 2015 Perşembe 10:53
 “Akademi Lise Projesi” okullarda tanıtılıyor

 Lise gençliğine hizmet vermek amacı ile çalışmaları başlatılan “Akademi Lise” projesinin öğrencilere hizmet etmesi için artık gün sayılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından temelleri atılan, alanında uzman akademisyenler, bürokratlar, eğitimciler ve öğrencilerin katılımlarıyla yapılan çalıştaylarda son şekli verilen Akademi Lise projesinin eylül ayında hayata geçmesi planlanıyor.

 MERKEZDEKİ LİSELERDE ANLATILIYOR

Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hayata geçmesi planlanan Akademi Lise Projesi, liselerde anlatılmaya devam ediyor. Proje sorumlularının İzmit ilçesindeki liselerde gerçekleştirdiği sunumlarda, projenin detayları öğrenciler, öğretmenler ve yöneticilerle paylaşılıyor.

 FAYDALI EĞİTİM VE SOSYAL FAALİYETLER

Liselerde gösterilen sunumlarda Akademi Lise Projesi’nde uygulanması planlanan dil eğitimleri, akademiye hazırlık programları, atölye faaliyetleri, kulüp faaliyetleri ve değerler eğitimi gibi birçok eğitim ve sosyal faaliyetler öğrencilere anlatılıyor. Okul yönetimleri ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sunumlarda ayrıca temel liseler konusu da masaya yatırılıyor. Eğitimde kişisel algıları değiştirme idealiyle hareket eden projenin sunumlarına önümüzdeki günlerde de devam edilecek.

Son Güncelleme: 05.06.2015 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38