CHP’ye taze kan, CHP’DE YENİ ATAMA YAPILDI                

Gençlik kollarına kadın başkan Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Yönetimi, haftalık olağan yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda, CHP Derince Gençlik Kolları Başkanı Av. Erdal Fener’in yerine Özlem Duruk atandı.

CHP’ye taze kan, CHP’DE YENİ ATAMA YAPILDI                

Gençlik kollarına kadın başkan Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Yönetimi, haftalık olağan yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda, CHP Derince Gençlik Kolları Başkanı Av. Erdal Fener’in yerine Özlem Duruk atandı.

27 Kasım 2018 Salı 13:19
CHP’ye taze kan, CHP’DE YENİ ATAMA YAPILDI                 

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleştirilen haftalık olağan Gençlik Kolları İl Yönetim toplantısında 7 gündem maddesi görüşüldü. İl binasında gerçekleşen toplantıda geçtiğimiz hafta iş yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılan CHP Derince Gençlik Kolları Başkanı Av. Erdal Fener’in yerine Özlem Duruk atandı. Geçtiğimiz hafta bir ilki daha gerçekleştirip Cumhuriyetin ve CHP’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine resmi törenle çelenk koyan CHP’li gençler toplantıda Ankara ziyaretinin de değerlendirmesini yaptı.

CHP’DE YENİ ATAMA YAPILDI

Toplantıda, geçtiğimiz haftalarda iş yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılan CHP Derince Gençlik Kolları Başkanı Erdal Fener’ in yerine, CHP Derince’nin aktif, sevilen gençlerinden Özlem Duruk’un ataması yapıldı. Geçmiş dönemlerde Derince Gençlik Kolları yönetimlerinde yer almış olan Duruk’ a İl Gençlik kolları tarafından yönetim oluşturulması için yetki verildi. Önümüzdeki günlerde Duruk’ un yönetimini oluşturup il yönetimine sunacağı belirtildi.

 CHP’Lİ GENÇLER EĞİTİM ALACAK

Gençlik Kolları İl Yönetimi ve Gençlik Kolları İzmit İlçe Yönetimi 2 Aralık Pazar günü eğitim alacak. CHP’li gençler toplam 6 saat sürecek eğitimde partinin işleyişi, örgüt yapısı, tarihi, tüzük ve programı konuları hakkında eğitim alacaklar. İl binasında gerçekleşecek olan eğitim; Av. Yiğit Timur, Seda Bektaş, Mustafa Can Tekoğlu, Berk Gürbey ve İpek Savaşan tarafından verilecek.

 AYLIK İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI 8 ARALIK’TA

 CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız 8 Aralık Cumartesi günü Gençlik Kolları İlçe Başkanları ile aylık olağan ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirecek. Geniş katılımlı olacak olan toplantı il binasında gerçekleşecek. Toplantıda yerel seçimler için il ve ilçelerin koordineli bir şekilde çalışması için görüş alışverişinde bulunulacak.

Toplantıda konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, "Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için tüm ilçelerimizde gençlik kolları olarak sahaya indik, çalışmalara başladık" dedi. Yerel seçimler için gençlik örgütleri olarak düğmeye bastıklarını söyleyen Andız, “Çalışmalarımıza belli bir düzen, koordinasyon ve ciddi disiplin içerisinde mahalle mahalle devam ediyoruz. Ekonomiyi çökerten, halkı korku düzeyine iten, her şeyi tek adamın iki dudağına bırakmış bir düzeni yıkmanın hayalini kuran bu ülkenin aydınlık yüzleri biz gençler seçime hazırız. Gençlik örgütü olarak birlik ve beraberlikten taviz vermeden, gece gündüz demeden çalışacağız. Tüm ilçelerimizde sahaya indik. Gitmedik ev, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38