Ford Otosan’dan açıklama

14 gündür eylemlerin sürdüğü Ford Otosan’da, fabrika yönetiminden yeni bir açıklama geldi.

Ford Otosan’dan açıklama

14 gündür eylemlerin sürdüğü Ford Otosan’da, fabrika yönetiminden yeni bir açıklama geldi.

02 Haziran 2015 Salı 14:19
 Ford Otosan’dan açıklama

Ford Otosan olarak, son dönemde yaşanan iş bırakma eylemleri ile ilgili 25 Mayıs 2015 tarihinde ekli duyuruyu paylaşmış olup, Genel Müdürümüz Sayın Haydar Yenigün ve ilgili yönetim ekipleri 28 Mayıs tarihinde Gölcük’te, 30 Mayıs tarihinde de İnönü’de alan ziyaretlerini gerçekleştirmiş, eylem gerçekleştiren çalışanlara yerinde bilgilendirmelerde bulunmuşlardır. Bunun akabinde de görüşmeler sonlandırılmıştır.

Bu kapsamda, pek çok açıklamada bulunmamıza karşın; sözcü olduğu iddia edilen gruplar tarafından halen şirketimizden yeni bir  açıklama beklendiği yönünde haberler kamuoyuna yansımakta olup, çıkan bu haberler tarafımızca hayretle karşılanmaktadır.

Bununla birlikte, sosyal medyada ve çalışanlar arasında halihazırda yayılan konuşmalarda görüşmelerin devam ettiği ve yeniden görüşme yapılacağı yönünde duyumlar almaktayız. Kurumumuz adına bu tarz doğruluk payı olmayan ve söylenti esasıyla yayılan haberlere itibar edilmemesi yönünde sizleri bilgilendirmek isteriz.

Saygılarımızla

Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Son Güncelleme: 03.06.2015 11:20
Anahtar Kelimeler:
AçıklamaFordOtosan’dan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38