Muhtarlar Günü Buluşması, Büyük İlgi Gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Muhtarlar Günü” programı büyük ilgi gördü. 

Muhtarlar Günü Buluşması, Büyük İlgi Gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Muhtarlar Günü” programı büyük ilgi gördü. 

21 Ekim 2024 Pazartesi 12:46
Muhtarlar Günü Buluşması, Büyük İlgi Gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Muhtarlar Günü” programı büyük ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve diğer yetkililer katıldı.

Başkan Büyükakın’dan Muhtarlar Günü Tebriği

Toplantıda konuşan Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, severek ve gönül vererek milletimize hizmet ettiğimiz en yakın çalışma arkadaşlarımız muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Kocaeli’deki muhtarlarımızla Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirdik” dedi.

Vali Aktaş’tan Muhtarların Önemi Vurgusu

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, programda yaptığı konuşmada, muhtarlık müessesinin önemine dikkat çekerek, “Muhtarlarımızın, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız ve diğer bakanlarımızın yanı sıra tüm yönetim kademeleri için önemi ve değeri yüksektir. Muhtarlarımız, özellikle pandemide büyük bir fedakarlıkla çalıştı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlık Dairesi İcracı Hale Geldi

Başkan Büyükakın, konuşmasında, muhtarlarla beraber çalışmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Muhtarlarımızı her zaman çözüm ortağı olarak görüyoruz. Büyükşehir olarak başarılı çalışmalara imza attıysak bunu kurduğumuz bir sistemle başardık. A Takımı’nı kurma fikri buradan doğdu. Böylece Muhtarlık Dairemiz, icracı daire oldu” ifadelerini kullandı.

Yoğun Katılım

Etkinliğe, genel sekreter yardımcıları, iştiraklerin genel müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve muhtar dernek başkanları ile il genelinde görev yapan muhtarlar katıldı. Başkan Büyükakın, tüm katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38