ÖNEM Projesi'nin, Gala Programı

Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ'un himayesinde yürütülen ÖNEM Projesi'nin gala programı büyük bir katılımla gerçekleşti.

ÖNEM Projesi'nin, Gala Programı

Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ'un himayesinde yürütülen ÖNEM Projesi'nin gala programı büyük bir katılımla gerçekleşti.

30 Mayıs 2024 Perşembe 08:46
ÖNEM Projesi'nin, Gala Programı

  Kocaeli Valisi Seddar YAVUZ'un himayesinde yürütülen ÖNEM Projesi'nin gala programı büyük bir katılımla gerçekleşti. Programa Vali Seddar YAVUZ ve eşi Selda YAVUZ Hanımefendi, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer AKMANŞEN, il ve ilçe protokolü, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele projesi, ilimizde 2020 yılından itibaren başlatılmış ve başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Dönem Gala Programı, 29 Mayıs Çarşamba günü Darıca Duduyev Sahil Parkı'nda gerçekleşti. Programda, proje kapsamında yapılan çalışmaların sunumu ve öğrencilerin gösterileri yer aldı. Vali Seddar YAVUZ ve diğer protokol üyeleri, öğrencilerin başarılarına ve projeye verdikleri destekten dolayı tebriklerini iletti. Öğrencilerin ve öğretmenlerin emeklerinin karşılığını alması, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir etkinlik oldu. ÖNEM Projesi'nin başarılı bir şekilde devam etmesi ve engellerin aşılarak başarıya ulaşılması temennisiyle, program sona erdi.

  Galada halk oyunları gösterisi, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırladıkları eserlerin sergisi ve sahne gösterileri sergilendi.  Sahne gösterilerinin ardından programda yer alan öğrencilerimize hediyeleri protokol tarafından takdim edilirken  Vali Seddar YAVUZ'a öğrencilerin hazırladığı tablo hediye edildi.

  2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Darıca ilçemizdeki öğrencilerimize, sadece akademik alanda değil; aynı zamanda milli, manevi ve kültürel değerler açısından da gelişmelerine odaklanan 19 Faaliyet alanında 568 ÖNEM etkinliği gerçekleştirilmiş olup önem faaliyetlerinde yüzlerce öğretmenimiz görev almış ve 417 hamimiz destek olmuştur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38