İzmit Belediyesi Uyardı

İzmit Belediyesi inşaat atıklarını gelişigüzel atan vatandaşları uyardı.

İzmit Belediyesi Uyardı

İzmit Belediyesi inşaat atıklarını gelişigüzel atan vatandaşları uyardı.

13 Nisan 2015 Pazartesi 12:01
 İzmit Belediyesi Uyardı

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İzmit sınırları içinde ki inşaat, tamir ve tadilat atıklarının belediyenin temizlik işleri tarafından toplandığı,  belediyeye haber vermeden atıklarını gelişigüzel atanlar içinde ağır cezai işlemler uygulandığı belirtildi.

HER GÜN 35-40 TON İNŞAAT ATIĞI TOPLANIYOR

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın en hassas olduğu konulardan birin şehirdeki temizlik ve düzen olduğunu vurgulayan belediye yetkilileri “Vatandaşlarımızın bu tür atıklarını gelişigüzel atmamaları gerekiyor. Gelişi güzel atılan atıkların sahipleri tespit edildiğinde çok büyük cezalara maruz kalabilirler. Ekiplerimizce her gün ortalama 35-40 ton inşaat atığı toplanmaktadır. Ev ve işyerlerinde tadilat yapan vatandaşlarımız, inşaat atıklarını belediyemizin 318 00 00 numaralı telefonunu arayarak cüzi bir ücret karşılığında aldırabilirler. Bu uygulamayla şehrimizde oluşacak görsel kirliliğinde önüne geçilmiş oluyor” diyerek vatandaşları inşat atıklarını çöp konteynırlarına kesinlikle atmamaları konusunda da uyardılar.

Son Güncelleme: 13.04.2015 12:04
Anahtar Kelimeler:
UyardıİZMİT BELEDİYESİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38