İZMİT, GENÇ DOSTU BELEDİYE

İzmit Belediyesinin Gençlik Bilgilendirme Danışma Merkezi Genç-iz ile Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile “ sosyal inovasyon ve girişimcilik” konulu konferans düzenlendi

İZMİT, GENÇ DOSTU BELEDİYE

İzmit Belediyesinin Gençlik Bilgilendirme Danışma Merkezi Genç-iz ile Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile “ sosyal inovasyon ve girişimcilik” konulu konferans düzenlendi

26 Aralık 2014 Cuma 16:44
İZMİT, GENÇ DOSTU BELEDİYE
 Belediye meclis salonundaki konferansa konuşmacı olarak İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Marka Genel Sekreteri Fatih Akbulut ile Koruma Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı katıldı. Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte.Marka Genel Sekreteri Fatih Akbulut, kalkınma ve inovatif yatırımlar hakkında, Koruma Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ise özel sektörde İnovasyon ve kariyer fırsatları hakkında görüşlerini dile getirdi.

 

GENÇLERİN YANINDA

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan da konuşmasında girişimciliğin önemine değinerek”  girişimcilik bir bakıma doğuştan olan  önemli bir değerdir, sonradan da büyüyerek gelişir.  Yeni ufuklar arama, fırsatları değerlendirme, şartları zorlama, azimli, kararlı hedefe gitme, inandıklarını, hayal ettiklerini yapma arzusu, riske alma olarak da tanımlayabileceğimiz girişimcilikte her zaman işler yolunda gitmeyebilir. Stres, süreç, kriz yönetiminin de yer aldığı girişimciliğe her zaman destek oluyoruz. Genç dostu bir belediye olan İzmit Belediyesi her zaman yenilikçilikten yanayız. Sosyal belediyecilikte, yeni nesil belediyecilik anlayışı ile vatandaşın yaşamının her alanında olmaya büyük  gayret içindeyiz. Gençlerimize her zaman önem veriyoruz. Onların  daha donanımlı  yetişmesi için  projeler üretiyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne yapsak azdır”  dedi.  Doğan,  yeni neslin eskilere göre çok daha şanslı ve donanımlı olduğunu da ifade ederek” genç girişimciler merkezi projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda girişimcilik ruhu içindeki gençlerimize destek olacağız” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 31.12.2014 11:18
Anahtar Kelimeler:
IzmitGENÇ DOSTU BELEDİYE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38