Konak Hastanesi'nde bıçaklı saldırı

Dün gün sabah saat 06.30 sıralarında Özel Konak Hastanesi Acil Servisinde hoş olmayan olaylar yaşandı.

Konak Hastanesi'nde bıçaklı saldırı

Dün gün sabah saat 06.30 sıralarında Özel Konak Hastanesi Acil Servisinde hoş olmayan olaylar yaşandı.

29 Mayıs 2015 Cuma 15:35
 Konak Hastanesi'nde bıçaklı saldırı

 Kalp krizi geçirdiği için ambulansla hastaneye getirilen yaşlı bir hasta müdahaleye fırsat kalmadan vefat edince, kendisini kaybeden 17 yaşındaki torunu aynı zamanda hastanenin kurucu ortaklarından olan Kalp damar Cerrahisi Uzmanı Dr.Yüksel Ağca’yı darp etti.

SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI

Fatma Yıldırım(82) isimli hasta ağır kalp krizi geçirmiş vaziyette 112 tarafından konak Hastanesi’ne getirildi. Acilde müdahaleye fırsat kalmadan hasta hayatını kaybetti. Vefat eden hastanın 17 yaşındaki torunu Haşim V., bıçak çekerek Dr.Yüksel Ağca’ya saldırdı. Bıçak kullanılmadı ama Dr.Ağca darp edildi. Polis tarafından gözaltına alınıp çocuk şubesine götürülen sanık serbest kaldı. Aynı hastane de yine bugün sabaha karşı 03.00 sıralarında bir hasta yakını görevli hemşireye saldırıda bulundu. Hastane yönetimi ve hastalar yaşanılan olaydan büyük üzüntü duyarken bugün Kocaeli Tabip Odası Özel Konak Hastanesi önünde saat 16.00’da bir basın açıklaması yapacak.

Son Güncelleme: 01.06.2015 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38