Cansız bedeni, dün denizde bulundu.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, İstanbul'dan gelen ve yasak olmasına rağmen dalgalı denize giren genç, yaşamını yitirdi

Cansız bedeni, dün denizde bulundu.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, İstanbul'dan gelen ve yasak olmasına rağmen dalgalı denize giren genç, yaşamını yitirdi

17 Haziran 2024 Pazartesi 14:01
Cansız bedeni, dün denizde bulundu.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, İstanbul'dan gelen ve yasak olmasına rağmen dalgalı denize giren genç, yaşamını yitirdi. Muharrem Elitaş (24), 15 Haziran tarihinde Demirçakıl Koyu'nda denize girdiği sırada dalgaların etkisiyle kaybolmuştu. Olayın ardından bölge halkı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve kısa sürede sahil güvenlik, kıyı emniyeti, jandarma, komando ve sağlık ekipleri seferber oldu. Havadan helikopterlerle, denizden ise botlarla yapılan arama çalışmaları sonucunda Elitaş'ın cansız bedeni dün denizde bulundu.

Elitaş'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kandıra'daki morga kaldırıldı. Daha sonra İstanbul'a gönderilecek olan cenaze, ailesi tarafından defnedilmek üzere teslim alınacak. Olayın detayları üzerine inceleme başlatıldı ve genç adamın nasıl kaybolduğu ve hayatını kaybetmesine neyin sebep olduğu konusunda soruşturma devam ediyor.

Bu olay, denizdeki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirirken, vatandaşlar da benzer acıların yaşanmaması için daha fazla dikkat ve bilinçli davranış sergilenmesi gerektiği konusunda uyarıldı.

Son Güncelleme: 17.06.2024 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38