Güzeloğlu karne dağıttı

Kandıra Çubuklu Osmaniye Ortaokulu’nda karne heyecanı yaşandı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, okuldaki sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini teslim etti.

Güzeloğlu karne dağıttı

Kandıra Çubuklu Osmaniye Ortaokulu’nda karne heyecanı yaşandı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, okuldaki sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini teslim etti.

12 Haziran 2015 Cuma 13:27
Güzeloğlu karne dağıttı

184 öğrencinin eğitim gördüğü Kandıra Çubuklu Osmaniye Ortaokulu’nda 2014-2015 yılının son günü yaşandı. 19 öğrencinin mezun edildiği okuldaki karne heyecanına Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da ortak oldu. Çubuklu Osmaniye Ortaokulu Müdürü İsmail Arslan ve Milli Eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik de öğrencilerin mutlu günlerinde yanlarında olarak, yaz tatilinde okul bitti diye ellerinden kitapları düşürmemeleri gerektiğinin tavsiyesini verdi.

FOLKLOR GÖSTERİSİ

Kandıra Çubuklu Osmaniye İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne töreni saat 10.00’da başladı. Törene Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, İl Jandarma Komutanı Mehmet Temel Karadeniz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit İlçe Jandarma Komutanı Volkan Kılıç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, İmdat Akbaba, Muhlis Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Denetçileri Başkanı Volkan Ağyel, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile velileri de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, öğrencilerin hazırladığı folklor gösterisi sunuldu.

TATİL KİTABI VE ÇİKOLATA HEDİYE EDİLDİ

Kocaeli genelinde 249 Bin 615 öğrenci, 19 Bin 800 öğretmenin üç aylık tatile girdiği 2014-2015 Eğitim Öğretim dönemi bu yıl Kandıra Çubuklu Osmaniye İlkokulu ve Ortaokulu’nda sona erdi. Okuldaki 180 öğrenciye tatil kitabı ve çikolata da hediye edilirken okulun son gününde çocuklara süt ve kuru üzüm de verildi. 14 Eylül'de başlayacak olan 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde bütün öğretmenler 14 Haziran'da başlayıp ayın sonuna kadar sürecek olan hizmet içi eğitime tabi tutulacak.

“EN DEĞERLİ VARLIKLARINIZ BİZİM EMANETİMİZ”

Folklor gösterisinin ardından konuşan Vali Güzeloğlu, amaçlarının Türkiye’nin geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu, bu anlamda ailelere ve öğretmenlere büyük bir sorumluluk düştüğünü ifade etti. Güzeloğlu “Merkez veya köy okulu fark etmez bizim için hepsi aynı değerde. Burada en değerli varlıklarınız; çocuklarınız, bizim emanetimizdir” şeklinde konuştu. Güzeloğlu son olarak eğitim döneminde görev alan yöneticilere, öğretmenlere, müdürlere ve velilere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

TEK TEK SINIFLARI GEZDİ, KARNE VERDİ

Vali Güzeloğlu konuşmasını bitirdikten sonra tek tek sınıfları gezerek çocuklara karnelerini ve hediyelerini verdi. Güzeloğlu öğrencilerin önlerindeki 3 aylık yaz tatilinde neler yapmak istediklerini sorması üzerine öğrencilerin çoğundan “Kitap okuyacağız ve denize gireceğiz” ifadelerini duydu. Vali Güzeloğlu, öğrencilere bir sonraki döneme hazırlanmaları için yaz döneminde dinlenmelerini tavsiye etti.

Son Güncelleme: 12.06.2015 13:33
Anahtar Kelimeler:
GüzeloğluKarne Dağıttı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38