Kandıra'da denize girmek yasak

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hava koşulları nedeniyle bazı sahillere denize girme yasağı getirildi.

Kandıra'da denize girmek yasak

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hava koşulları nedeniyle bazı sahillere denize girme yasağı getirildi.

19 Haziran 2024 Çarşamba 13:10
Kandıra'da denize girmek yasak

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hava koşulları nedeniyle bazı sahillere denize girme yasağı getirildi. Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Haziran Çarşamba günü Babalı, Tuzağzı, Dikili ve Uzunkum sahillerinde denize girmek yasaklandı. Meteorolojik raporlar olumsuz hava şartlarının etkili olması sebebiyle bu kararın alındığını belirtti.

Kandıra'daki söz konusu yasaklama, vatandaşların güvenliği ve sağlığını korumak amacıyla alındı. Sahildeki olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmenin tehlikeli olabileceği vurgulandı. Kandıra Kaymakamlığı yetkilileri, vatandaşların bu sahillerde denize girmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yasaklama kararının, hava şartlarının düzelmesiyle birlikte yeniden değerlendirileceği ifade edildi. Kandıra ilçesindeki diğer sahillerde ise denize girme konusunda herhangi bir kısıtlama olmadığı bildirildi. Kandıra halkı ve ziyaretçiler, hava durumu ve sahillerdeki güncel durumu takip etmeye devam ediyor.

Son Güncelleme: 19.06.2024 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38