ÜZÜLMEZ'DEN KANDİL MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mevlit Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı

ÜZÜLMEZ'DEN KANDİL MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mevlit Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı

02 Ocak 2015 Cuma 12:41
ÜZÜLMEZ'DEN KANDİL MESAJI
  "Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.), 571 yılında Rebiulevvel’in on ikinci gecesi, Pazartesi sabaha karşı dünyaya gelmiştir. Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli dönüm noktasıdır. Peygamberimizin gönderilişiyle, insanlık üzerine çöken kara bulutlar dağılmış, cehalet, haksızlık ve zulüm sona ermiştir. 


Peygamber Efendimizin örnek hayatı, her müslüman için, alınması gereken ibretli derslerle doludur. O’nun uygulamalarını baş tacı edenlerin, aile yuvası daha sıcak, kazancı daha bereketli, akrabalık ve komşuluk bağları daha sağlamdır. 



Mevlit Kandilini vesile olarak kabul edip, Sevgili Peygamberimizin bütün güzel hasletlerini örnek alarak ruhumuzu O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. Zira Peygamberimizin getirdiği değerlere uymadan Allah’ın sevdiği bir kul olmamız mümkün değildir. 



O halde Sevgili Peygamberimizi iyi tanımaları için onun örnek yaşayışını, üstün ahlakını, güzel öğütlerini çocuklarımıza küçük yaştan itibaren öğretelim. Bu gece idrak edeceğimiz Mevlit Kandilinin halkımıza, ülkemize, İslâm alemine ve bütün dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."
Son Güncelleme: 02.01.2015 12:42
Anahtar Kelimeler:
ÜZÜLMEZDEN KANDİL MESAJI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38