50 Yeni Otobüs, Kocaelilere, Hizmet İçin Yollarda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmeti verdiği otobüs filosunu büyütmeye devam ediyor.

50 Yeni Otobüs, Kocaelilere, Hizmet İçin Yollarda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmeti verdiği otobüs filosunu büyütmeye devam ediyor.

24 Temmuz 2024 Çarşamba 11:34
50 Yeni Otobüs, Kocaelilere, Hizmet İçin Yollarda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmeti verdiği otobüs filosunu büyütmeye devam ediyor. Son olarak 50 yeni otobüsü kendi öz kaynaklarıyla satın alarak hizmete sundu.

Tanıtım Töreniyle Hizmete Girdi

81 yeni otobüsün 50’si temmuz ayı içinde teslim edilerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin genç otobüs filosuna katıldı. Tanıtım töreni, Kocaeli Kongre Merkezi Otoparkı'nda gerçekleşti. Törene Başkan Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, Ulaşımpark Genel Müdürü Serhan Çatal ve diğer yetkililer katıldı.

Filoya Yeni Katılan Otobüsler

Başkan Büyükakın, törende yaptığı konuşmada, "2024 yılı itibariyle filomuza 315 yeni otobüs ekledik ve toplam araç sayımızı 644’e çıkardık. Bu yeni otobüsler, vatandaşlarımıza konforlu ve güvenli bir yolculuk imkanı sunuyor" dedi.

Raylı Sistem Yatırımları

Başkan Büyükakın, programda ayrıca şehrin raylı sistem yatırımlarını da değerlendirdi. Kocaeli'nin tramvay hattını genişletme ve kapasitesini artırma hedeflerini aktardı.

Şehir Turu ve Teknolojik Özellikler

Törenin ardından Başkan Büyükakın, yeni otobüslerden birinin şoför koltuğuna oturdu ve BMC temsilcisi tarafından plaket takdim edildi. Yeni otobüsler, şehir turu atarak İzmit otogarına doğru hareket etti. Otobüsler, yakıt tasarrufu sağlayan CNG motor sistemine ve modern iç donanımlara sahip.

Son Güncelleme: 24.07.2024 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38