Anadolu Sağlık Merkezi KOTO üyelerine indirimli

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir, oda üyeleri ile birinci dereceden yakınlarının Anadolu Sağlık Merkezi’nin tıbbi hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmasını sağlayacak olan işbirliği protokolünü imzaladı

Anadolu Sağlık Merkezi KOTO üyelerine indirimli

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir, oda üyeleri ile birinci dereceden yakınlarının Anadolu Sağlık Merkezi’nin tıbbi hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmasını sağlayacak olan işbirliği protokolünü imzaladı

10 Haziran 2015 Çarşamba 11:34
 Anadolu Sağlık Merkezi  KOTO üyelerine indirimli

13 bin 500’ü aşkın üyesiyle Kocaeli’nin en geniş kurumsal ailesine sahip olan Kocaeli Ticaret Odası, Anadolu Grubu’nun sahibi olduğu ve ilimizin en kapsamlı sağlık komplekslerinden Anadolu Sağlık Merkezi ile işbirliği yaptı. Kocaeli Ticaret Odası üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin, Anadolu Sağlık Merkezi’nin tıbbi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını sağlayan protokol, KOTO’da düzenlenen törenle uygulamaya alındı.

‘SAĞLIK TURİZMİNDE 2. SIRADAYIZ’

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ile Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir’in protokolü imzaladığı törende KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Altun, KOTO Basın Yayın Komisyonu Başkanı Halil Baylam, KOTO Genel Sekreter Yardımcısı Figen Dilaver, Anadolu Sağlık Merkezi Yurtiçi İş Geliştirme ve Satış Direktörü Dr. Cengiz Gül, Anadolu Sağlık Merkezi Kurumsal Bölge Yetkilisi Gürsel Kınay hazır bulundu. Törende konuşan Başkan Özdağ, kentin tüm dinamiklerinin desteklediği KOTO’nun Kocaeli Sağlık Serbest Bölgesi Projesi ve Kocaeli’nin sağlık turizmindeki potansiyeli ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi. Kocaeli sağlık turizminde 2. sırada yer aldığını vurgulayan Başkan Özdağ, protokol ile ilgili de şöyle konuştu; “İmzaladığımız protokol ile birlikte de Anadolu Sağlık Merkezi’nin sağlık hizmetlerinden faydalanan üyelerimize hem kurumsal hem de maddi konularda ayrıcalık tanınması sağlanmıştır. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda kurumlarla işbirliği yapmaya devam edeceğiz.” Gebze’de faaliyet gösteren Anadolu Sağlık Merkezi’nin Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir ise kentin doğu yakasında tanıtım atağına başladıklarını, Anadolu Sağlık Merkezi’nin tüm Kocaeli’de tanıtılması için çalışma yürüttüklerini kaydetti.

ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ HAKKINDA;

Johns Hopkins Medicine ile eğitim ve kalitenin geliştirilmesine yönelik stratejik işbirliği içinde çalışan Anadolu Sağlık Merkezi; Onkolojik Bilimler, Kalp Sağlığı, Kadın Sağlığı ve IVF, Nörolojik Bilimler, Cerrahi Bilimler, Dahili Bilimler, Tanı ve Görüntüleme başta olmak üzere tüm branşlarda hizmet sunuyor. Yaklaşık 188.000 metrekarelik arazi alanı üzerine kurulan, 50 bin metrekarelik kapalı alanda ve 209 yatak kapasitesiyle çalışmalarına devam eden Anadolu Sağlık Merkezi, JCI (Joint Commission International) akreditasyonu, ESMO (Avrupa Tıbbi Onkoloji Derneği), ISO (18001, 14001 ve 9001) sertifikasyonlarıyla hizmet veriyor. 2010 yılı haziran ayında Anadolu Sağlık Merkezi, hastane bünyesinde hizmet vermeye başlayan Kemik İliği Nakli Merkezi’nde de aynı anda 22 hastaya kemik iliği nakli gerçekleştirebiliyor.

Son Güncelleme: 10.06.2015 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38