Başkan Karaosmanoğlu “AK Parti milletin ta kendisidir“

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile yönetimlerini makamında misafir etti

Başkan Karaosmanoğlu “AK Parti milletin ta kendisidir“

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ile yönetimlerini makamında misafir etti

26 Aralık 2014 Cuma 12:01
Başkan Karaosmanoğlu “AK Parti milletin ta kendisidir“

  Teşkilatları ayrı ayrı kabul eden Başkan Karaosmanoğlu, seçilen yönetimlerden 2015 genel seçimleri için çok çalışmalarını istedi.  

Kocaeli ilçe kongrelerinde seçilerek göreve başlayan Dilovası ve Gebze ilçe teşkilatları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Göreve başlamalarından sonra hem çalışmaları hızlandıran hem de resmi ziyaretleri gerçekleştiren ilçe yönetimleri, 2015 genel seçimleri için teşkilatlarının tümüyle sahada yer aldıklarını ifade ettiler.

İlçe yönetimlerini kabulünde Başkan Karaosmanoğlu “ Teşkilatlarımızı seviyoruz. Özverili çalışmalarını takdir ediyorum. Bizler ve teşkilatlarımız halkımızın içindeyiz. Koltuğa sarılmış başkanlık bu zamana kadar yapmadık, yapmayız da. Milletimizden aldığımız güçle hizmet ediyoruz. Halkımızın teveccühlerini gördükçe, AK Partimizin milletin ta kendisi olduğunu her defasında görme şansını yakalıyoruz” dedi. 

AK PARTİ’DE HEDEF KÜÇÜLMEZ

AK Parti’nin siyaset anlayışının insan ve hizmet odaklı olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu “Ülkemize yaptığımız hizmetler sayesinde girdiğimiz genel, yerel ve referandumlardan yüzümüzün akıyla çıktık. Özellikle milletvekilleri seçimlerindeki yükselen başarımız dikkat çekicidir. 3 Kasım 2002 seçimlerinde 34.6, 22 Temmuz 2007’de 46.6 ve 12 Haziran 2012’de de 49.8 oy alarak hedeflerimizi hep başarıyla gerçekleştirdik. Şu bilinmelidir ki AK Parti hedef küçültmez. Daha iyisini başarabilmek için daha yukarıları kendisine hedef koyar. Hükümetimizin temsilcileri, teşkilatlarımız ve bizler bu hedefi yakalamak için yoğun biçimde çalışırız. Hiçbir teşkilat üyesi ve bizler hedeflerimizi küçültmek gibi bir zillete düşmeyiz. AK Partimizi ve teşkilatlarımızı yıpratmak için kamuoyu oluşturanlar, bilsinler ki yanılıyorlar. Söylediklerimizi çarpıtanlar ve bunları yanlış aksettirenler, bizlerde ki çalışma arzusunu artırmaktadırlar” açıklamasını yaptı. 

PARTİNİZİN ADAMI OLUN

Kocaeli teşkilatlarının tüm ülkemize örnek olduğunu üzerine basarak ifade eden Başkan Karaosmanoğlu “Siyaset bir heyecan ve birlikte olma eğilimidir. Teşkilatçılık demek fedakarlık yapmaktır. Partisi için çok çalışan ve özveri yapan benim adamımdır. Bunun aksine hareket etmek isteyenler partimize zarar verir. Biz başarıyı teşkilatlar olarak bu şekilde çalışarak elde ettik. Davamızın ve partimizin adamı olalım. Çok iyi çalışan elbette bir adım öne çıkacaktır, bu da çok doğaldır. İstişareye teşkilatlar olarak önem verin. Bu metot başarınıza katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.   

TEŞKİLATIN KAPISINI DUA İLE AÇIN

Edirne’de yapılan AK Parti 100. İl Başkanları toplantısında Başbakanımız Sayın Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nun söyleminden yola çıkan Başkan Karaosmanoğlu “Teşkilatınızın kapısını dua ile açın. O kapı özgüvenin, hizmetin, paylaşmanın ve gelecek yıllara güvenle bakmanın adresi oldu.

O kapı İslam coğrafyasında mazlumların umudu ve haksızlığa uğramış toplumların çaldığı kapı oldu. Bunun için o kapıyı dualarla açın. Oradan bu milletin hakkını almaya niyetli kişilerin girmesine fırsat vermeyin. Nasıl evden çıkarken duanızı ediyorsanız, Ahi Ervan gibi duanızı ederek teşkilatımızın kapısını açın. Bu ruhla bu maneviyatla ve aşkla hizmetimizi yerine getirelim” ifadelerini kullandı.  

GEREKİRSE 25. SAATİ BULMALIYIZ

Ülkemizde ve teşkilatlarımızda gördüğümüz 27 Ağustos’ta 1245 delegenin oyunu almış Başbakanımız Sayın Prof. Dr Ahmet Davutoğlu ile yürüdüğü gerçeğidir. Nasıl ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız gece gündüz demeden çalışıyorsa, bizde 24 saat esası üzerinden çalışmalıyız. Yetmediği takdirde 25. saati nasıl oluştururum diye düşünmemiz gerekiyor. Bu anlayışla çalıştığımız sürece, teşkilatlarımız muhakkak ki başarılı olacaktır” dedi. 

YENİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İLE KALKINMIŞ KOCAELİ

Demokrasiden, özgürlüklerden ve insan haklarından geri atmayan bir hükümetin olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu “Yeni ve güçlü Türkiye’nin oluşmasında ki başarı teşkilatlarımızın aynı ipe sarılmasıdır. Bu ip Adalet ve Kalkınmadır. Hizmet edersek vatandaşımız bize zaten sahip çıkıyor. Oyuna namusu gibi sahip çıkıyor. Güçlü Türkiye’nin yansıması şehrimize çok büyük olacaktır. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Kalkınmış ve geleceğe daha iyi bakan ülke için sizlerin ve bizlerin çok büyük sorumluluğu var. Bu anlayış kentlerimizi de güçlendirecek ve daha iyi imkânlarda yaşama şansını yakalayacağız” vurgusunu yaptı.

Son Güncelleme: 31.12.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38