Başkan Karaosmanoğlu LYS’de öğrencilere başarılar diledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek olan bütün öğrencilere başarılar diledi

Başkan Karaosmanoğlu LYS’de öğrencilere başarılar diledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek olan bütün öğrencilere başarılar diledi

12 Haziran 2015 Cuma 11:16
 Başkan Karaosmanoğlu LYS’de öğrencilere başarılar diledi

 Türkiye ve yurt dışında üniversiteye giriş için gerçekleştirilen LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) maratonunda sınavlara girecek olan öğrencilere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla başarı diledi. Çalışmanın önemine değindiği mesajında Başkan Karaosmanoğlu, lise dönemindeki dört yıllık çalışmalarının karşılığını alacak olan öğrencilerin başarıları için ailelerin özveriyle gayret gösterdiğini dile getirdi.

 Öğrencilerin istikballeri açısından bu sınavın önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladığı mesajında Başkan Karaosmanoğlu, “YGS’de başarı gösteren gençlerimizin bu sınavda da başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. Başkan Karaosmanoğlu Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerin sınav günü rahat etmeleri için bir dizi tedbir aldıklarını da ifade etti.  Kocaelili hemşehrilerini de, sınav günleri öğrencileri rahatsız edecek davranışlardan ve sınav saatlerinde gerçekleştirilecek gürültüden kaçınmaları konusunda uyardı ve öğrencilere yardımcı olunması çağrısında bulundu.

 Mesajında sınava girecek öğrencilere de seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Aileleriniz, sevdikleriniz sizden büyük başarılar bekliyor. Sizler de başarmak, istediğiniz okulu kazanmak için yıl boyunca çalıştınız, didindiniz. Artık yapacağınız şey; heyecana kapılmadan, önünüze gelecek olan soruları cevaplamaktır. Sizlerin bu sınavda da başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor” dedi.

 Başkan Karaosmanoğlu, mesajında üniversite sınavında ilk yüze girerek bir lisans programına kaydını yaptıran Kocaelili öğrencilere verdiği otomobil sözünü de hatırlatarak; “Geçen senelerdeki ağabey ve ablalarınız gibi sizlerin de sıfır kilometre son model otomobilleriniz hazır. Onlar araçlarını bizden teslim aldılar. Yeter ki başarınızı gösterin. Başarı sizden, ödül bizden!” dedi.

 

Son Güncelleme: 12.06.2015 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38