Büyükakın: Kocaeli’nin yarını için çalışıyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerinin kullanımında olan alanları modernize etme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükakın: Kocaeli’nin yarını için çalışıyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerinin kullanımında olan alanları modernize etme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

27 Haziran 2024 Perşembe 10:32
Büyükakın: Kocaeli’nin yarını için çalışıyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerinin kullanımında olan alanları modernize etme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Başiskele Yakup Altun Stadı'nda sentetik çim saha ve tesis binası inşası son aşamaya geldi. Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yapılan bu yatırımların Kocaeli'nin ve Türkiye'nin gençlerine yapılan bir yatırım olduğunu vurguladı. Sporun gençlerin geleceği için kritik bir rol oynadığını belirten Büyükakın, benzer tesislerin şehrin her bölgesinde hayata geçirilmesinin gençlerin daha iyi yetişmesine katkı sağlayacağını dile getirdi.

Başkan Büyükakın'ın incelemeleri sırasında Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, KASKF Başkanı Murat Aydın, Köseköy Ateş Spor Kulübü Başkanı Sinan Adıgüzel ve Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur da hazır bulundu. Büyükakın, "Yılın 365 günü boyunca bilimsel akıl ile çalışıyoruz. Her yatırımımızın arkasında katılımcı bir yaklaşım ve detaylı planlama var. Bu tesislerin yapımında yerel aktörlerle sürekli istişare halindeyiz" dedi.

Yakup Altun Stadı projesinin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Büyükakın, sahanın FIFA standartlarına uygun hale getirilmesi için çalışmaların %90 oranında tamamlandığını ifade etti. 10 bin m²'lik alanda yapılan yenileme çalışmalarında sentetik çim saha, gece maçlarına uygun aydınlatma sistemleri ve modern tesis binaları yer alıyor. Tesis binası içerisinde fitness salonları, antrenman odaları, masaj salonları ve eğitim salonları gibi donanımlar bulunacak.

Kocaeli'nin spor alanlarının modernizasyonu ve gençlere yönelik yapılan bu yatırımların, şehrin spor yaşamına ve gençlerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağı belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38