Calliou Kasabası açıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda çocuklar Calliou Kasabasını da ziyaret edebiliyor

Calliou Kasabası açıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda çocuklar Calliou Kasabasını da ziyaret edebiliyor

24 Nisan 2014 Perşembe 12:02
Calliou Kasabası açıldı
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Çocuk Şenliği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda çocukların ilgisini çekecek etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Calliou Kasabası  da çocukların beğenisine sunuldu. Binlerce çocuk çizgi film kahramanı Calliou, ailesi ve onun eşyalarına dokunup fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

 

FUARIN SON GÜNÜNE KADAR AÇIK

Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda açılan Calliou Kasabası şenliğe renk kattı. Kasaba içerisinde çocukların gönlünde taht kuran eğitici yanıyla dikkat çeken Calliou çizgi filminin ana karakteri Calliou ve ailesinin yaşadığı ev, eşyaları sergileniyor. Çocuklar çizgi filmin içerisindeymiş gibi kasabayı gezerken masalsı bir yolculuğa çıkıyor. Calliou’yla oynuyor, evini ziyaret ediyor, eşyalarını inceliyor. Calliou Kasabası 26 Nisan Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Son Güncelleme: 24.04.2014 12:04
Anahtar Kelimeler:
CalliouKasabası Açıldı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38