banner36

Cumhuriyet’in, 101. yılı dolu dolu kutlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 101. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Cumhuriyet’in, 101. yılı dolu dolu kutlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 101. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

24 Ekim 2024 Perşembe 09:01
Cumhuriyet’in, 101. yılı dolu dolu kutlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 101. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 25 bin Türk Bayrağı dağıtacak olan Büyükşehir, birçok etkinlik düzenleyecek.

27 Ekim Pazar günü SEKA Kâğıt Müzesi'nde "29 Ekim 29 Tuval 29 Eser Workshop" etkinliği gerçekleştirilecek. Aynı gün Kartepe'nin zirvesi olan Kuzuyayla'ya bayrak yürüyüşü düzenlenecek.

28 Ekim Pazartesi günü ise Doğu Kışla Gençlik Parkı'nda "Çocuklarla Bayram Coşkusu" programı düzenlenecek. Cumhuriyet Bulvarı'nda ise Flash Mob Zeybek Gösterisi gerçekleştirilecek.

29 Ekim Salı günü ise heyecan doruğa çıkacak. Sekapark'ta 11. Uluslararası Cumhuriyet Koşusu düzenlenecek. Ormanya'da KBB Bandosu Cumhuriyet Konseri ve Cumhuriyet Bayramı Özel Fotoğraf Sergisi gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Bulvarı'nda KBB Bandosu, Atatürk'ün en sevdiği şarkıları seslendirecek. Günün son programı ise Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ARP Anatolia Konseri olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 101. yılını dolu dolu kutlamaya hazırlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38