Kocaeli Plajlarında, Mavi Bayrak Dalgalanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çevre yatırımları meyvelerini veriyor: Şehirde bulunan 9 adet halk plajında Mavi Bayrak dalgalanıyor.

Kocaeli Plajlarında, Mavi Bayrak Dalgalanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çevre yatırımları meyvelerini veriyor: Şehirde bulunan 9 adet halk plajında Mavi Bayrak dalgalanıyor.

07 Temmuz 2024 Pazar 10:20
Kocaeli Plajlarında, Mavi Bayrak Dalgalanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çevre yatırımları meyvelerini veriyor: Şehirde bulunan 9 adet halk plajında Mavi Bayrak dalgalanıyor. Bu ödül, plajların temiz deniz suyu, hijyen standartları ve güvenliği ile uluslararası düzeyde onaylandığını gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi'nin yoğun çabalarıyla, plajlar Kocaelililerin ve çevre illerden gelen vatandaşların tercih ettiği temiz ve güvenli tatil mekanları haline gelmiş durumda.

Plajlarda Geniş Kapsamlı Hizmetler Sunuluyor

Kocaeli'nin Mavi Bayraklı plajlarında, deniz keyfi kadar ziyaretçilerin rahatı da düşünülmüş. Plajlar, duşlar, giyinme kabinleri ve engelli imkanları gibi pek çok ihtiyaca cevap veren altyapıya sahip. Ayrıca, cankurtaranların sürekli görevde olduğu ve plaj çevresinde güvenlik önlemlerinin titizlikle uygulandığı belirtiliyor.

Belde A.Ş. İle Ek Hizmetler

Büyükşehir'in iştiraklerinden Belde A.Ş. tarafından plajlarda şezlong, şemsiye kiralama ve otopark hizmetleri sunuluyor. Ayrıca Kocaeli plajlarında çadır ve karavan kamp alanları da mevcut. Bu alanlarda da yine Belde A.Ş. tarafından çadır ve karavan kiralama imkanı sağlanıyor.

Büyükşehir Zabıtası'nın Güvencesiyle Huzurlu Tatil

Kocaeli genelindeki Mavi Bayraklı plajlarda, Büyükşehir Zabıtası'nın sağladığı düzenli denetimler sayesinde vatandaşlar güvenli ve huzurlu bir yaz sezonu geçiriyor. Herhangi bir olumsuzluk durumunda zabıta ekipleri anında müdahale ederek vatandaşların memnuniyetini sağlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38