Ücretsiz Spor Okulları yaz sezonunda devam edecek

Spor Okulları yaz boyunca, yüzme ile birlikte, 6 branşta eğitim verecek

Ücretsiz Spor Okulları yaz sezonunda devam edecek

Spor Okulları yaz boyunca, yüzme ile birlikte, 6 branşta eğitim verecek

10 Haziran 2015 Çarşamba 12:15
Ücretsiz Spor Okulları yaz sezonunda devam edecek
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporu tabana yaymak amacıyla 12 ilçede ücretsiz olarak hayata geçirdiği Spor Okulları, yaz döneminde faaliyetlerine devam edecek. Spor Okulları’nın yaz sezonu için kayıt dönemi ise başladı. Bu dönemde Spor Okulları’ndan yararlanmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www. kocaeli.bel.tr adresi üzerinden başvuru formlarına ulaşabilecek. Sitede ayrıca, gerekli sağlık raporlarının formları da yer alacak.

6 BRANŞTA SPOR EĞİTİMİ

Spor Okulları yaz döneminde de yine 12 ilçede ve 16 spor tesisinde devam edecek.   6-12 yaş arasındaki çocuklar yaz boyunca Masa Tenisi,  Basketbol,  Voleybol Tenis ve Cimnastik branşlarında eğitim alacak. Ayrıca yaza özgü olarak bu branşlara yüzme branşı eklenecek. Dolayısıyla Spor Okulları yaz döneminde 6 branşta faaliyet gösterecek.

YÜZME BRAŞI 7-14 YAŞ ARASINDA

Yüzme branşının dersleri 7-14 yaş arasındaki çocukları kapsayacak. Dersler Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolun’ndaki Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yüzme Havuzlarında gerçekleştirilecek.

BAŞVURU FORMLARI BÜYÜKŞEHİR SİTESİNDE

Spor Okulları’nın yaz döneminden yararlanmak isteyen öğrenciler başvuru formlarını ise Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli. bel.tr adresi üzerindeki linkten ulaşabilecek. Bu linkte ücretsiz spor okulları öğrenci başvuru formunun yanı sıra Toplum Sağlığı Merkezleri ya da Aile Hekimliklerinden alınması gereken sağlık raporlarının formları da yer alacak. Bu formları eksiksiz dolduran veliler, evraklarını Spor Okulları’nın faaliyet göstereceği merkezlere ulaştıracak.

Öte yandan verilen linkte yüzme branşını tercih eden öğrenciler için havuzların programları, havuz kurallarını içeren yazı ile Spor Okullarının faaliyet gösterdiği spor merkezleri yer alacak.

Son Güncelleme: 10.06.2015 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38