"Vatana Can Verenler"  Anıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde Sekapark Uçurtma Tepesi'nde özel bir anma programı düzenledi.

"Vatana Can Verenler"  Anıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde Sekapark Uçurtma Tepesi'nde özel bir anma programı düzenledi.

16 Temmuz 2024 Salı 08:40
"Vatana Can Verenler"  Anıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde Sekapark Uçurtma Tepesi'nde özel bir anma programı düzenledi. Program, şehitlerin fedakarlığı ve milletin birlik beraberliği üzerine yoğunlaştı.

Protokol ve Katılımcılar

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un yanı sıra, Kocaeli Milletvekilleri, Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız, Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve diğer ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar programa katıldı.

Başkan Büyükakın'ın Konuşması

Programda konuşan Başkan Tahir Büyükakın, milletin hain darbe girişimine karşı gösterdiği kararlı duruşu vurgulayarak, şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı. Büyükakın, 15 Temmuz'un milletin birlik ve beraberliğini en güçlü şekilde ortaya koyduğunu belirtti ve gelecek nesillere unutturulmaması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sekapark'tan canlı olarak yayınlanan bir mesajında, millete seslendi ve 15 Temmuz'un demokrasi ve milli birlik günü olarak anılması gerektiğini ifade etti. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını büyük bir dikkatle takip etti.

Dualar ve Özel Anma

Programda akşam namazı cemaatle birlikte kılındı, İstiklal Marşı okundu ve protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Ayrıca alanda 15 Temmuz ruhunu yansıtan sinevizyon gösterileri yapıldı ve Yasin-i Şeriflerin okunmasıyla dualar edildi. Meydanda yapılan selamlaşma töreniyle de program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38