Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatından Baran’a Kutlama

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimini makamında ağırladı.

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatından Baran’a Kutlama

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimini makamında ağırladı.

10 Nisan 2014 Perşembe 10:51
 Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatından Baran’a Kutlama

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve ilçe yöneticileri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ettiler. Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyeleri başkan İsmail Baran’a başarı dileklerini ilettiler. Başkan Baran yaptığı konuşmada “Ak Parti büyük bir aile. Birlikte gece gündüz çalışarak, halkımıza yapılanları ve yapacaklarımızı anlattık. Halkımız bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadrosunu iş başına getirdi. Çünkü halkımız şunu çok iyi biliyor hizmet Ak Kadrolar ile gelir. Bu sorumluluğu üstlendik. Gece gündüz Körfezimizi daha güzel yarınlara hazırlamak için çalışacağız” dedi.

 

Pepe, Baran’ı Tebrik Etti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli eski Milletvekili, Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ederek tebrik etti.

 

Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Başkan yardımcısı Faruk Denli ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette başkan Baran’ı kutlayan Pepe, “İsmail Baran kardeşimize halkımız sandıkta en büyük desteği verdi. Kendisini kutluyorum, başarılı çalışmalar diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan İsmail Baran “Bakanımız bizleri ziyaret ederek onurlandırmıştır. Değerli büyüğümüzün her zaman desteğine ihtiyacımız vardır. Kendilerine teşekkür ediyorum” diyen Başkan Baran milletvekillerini de desteğiyle Körfez İlçede ciddi projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 11.04.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38