Hacı Osman Mahallesi Başkanları Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın her gün gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlere Hacı Osman Mahallesini ziyaret ederek devam etti.

Hacı Osman Mahallesi Başkanları Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın her gün gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlere Hacı Osman Mahallesini ziyaret ederek devam etti.

06 Nisan 2015 Pazartesi 22:26
 Hacı Osman Mahallesi Başkanları Ağırladı
 Vatandaşlarla kahvehanede, yolda, durakta, parklarda mahallenin dört bir yanında halka bir araya gelen başkanları Hacı Osman Mahalle sakinleri büyük bir ilgiyle karşıladı. Her fırsatta halkın arasında olmaya özen gösteren bir Belediye Başkanı olan İsmail Baran, mahalle sakinleriyle sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Bakkalından manavına berberinden kahvehanesine girilmedik dükkân bırakmayan başkanlar esnaf ziyaretinin yanı sıra yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde de bulundular.

Düzenlenen mahalle ziyaretine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Ak Parti Körfez İlçe Başkan vekili Şaban Aydın, Teşkilat Mensupları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahalle Sakinleri Başkanlarını Coşkuyla Karşıladı

Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerine önem vererek, isteklerini yerine getirmek için belediyenin ilgili birimlerine talimat veren Başkan Baran, çocukları da ihmal etmedi. Esnaf ziyareti esnasında Başkanların yanına koşarak gelen çocuklara Başkan Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkan vekili Şaban Aydın oyuncak dağıttı. Başkanlar Mahalle sakinlerinin taleplerini not alarak dinledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hacı Osman Mahallesine yapılan hizmetlere değinerek vatandaşlara aradan geçen bir yılı anlattı. Hizmet dolu bir yıl olduğu vatandaşa anlatan ve yapılan, planlanan projeleri vatandaşla paylaşan Başkan Baran, Hacı Osman Mahallesine yapılacak olan üniversiteden bahsetti. Bölgeyi tamamen cazip bir yer haline getirecek olan üniversite binası Hacı Osman Mahallesinin yanı sıra Körfez’e değer katacak.

Başkan Baran, “Vatandaşımızın Yanında Olmak Bizlere Huzur ve Refah Veriyor”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini belirtirken, Körfezli vatandaşların iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olduklarını ifade etti.  Başkan Baran, “Körfezli vatandaşlarımızın yanında olmak bizlere huzur ve refah veriyor. Onların taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyoruz. Biz halkımızın hizmetkârı olarak göreve geldik ve bir yıl boyunca da gece gündüz demeden çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Daha önceden olduğu gibi İlçe Başkan vekilimiz Şaban Aydın’la birlikte halkımızı ziyaret ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik duygusu ile Körfez’e ve Körfezli hemşerilerimize yorulmadan yılmadan hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Âşıklar Parkının İsmi Veli Kaygın Olacak

Ziyaretlerine hiç ara vermeden devam eden Körfez’in yöneticileri Hacı Osman Mahallesinde bulunan hasta, yaşlı vatandaşları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı.  Kısa bir süre önce hayata gözlerini yuman Hacı Osman Mahalle Muhtarı Veli Kaygın’ın evine taziye ziyareti düzenleyen Başkanlar, taziye ziyaretinde dua ederek Kuran-ı Kerim okudular. Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in en çalışkan muhtarlarından olan ve üzücü bir şekilde hayata gözlerini yumarak hayata veda eden Veli Kaygın’ın adının Hacı Osman Mahallesinde bulunan Âşıklar parkına adının verileceğini ziyaret esnasında ifade etti.

Aydın, “Tam Kadro Halkımızın Yanındayız”

Şimdiye kadar yapılan ziyaretlerin önemine dikkat çeken, Ak Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın, “Yaptığımız her ziyaretin ayrı bir önemi var. Halkımızın iyi gününde yanında olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanındayız. Bugün vefat eden muhtarımızı, hasta ve yaşlılarımızı ziyaret ettik. Yüzlerindeki bir tebessüm bizler için büyük bir mutluluk” dedi.

Aydın, “İlçe Başkanımız Osman Badem bugün yapılan ziyaretlere katılamadı ama teşkilatımız gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe yöneticilerimiz tam kadro halkımızın yanındayız. Belediye Başkanımız İsmail Baran ile bir olup ilçemizin dört bir yanını ziyaret ederek halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Son Güncelleme: 06.04.2015 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38