Kırımlılar Baran ve Baştopçu’yu ağırladı

SKM Programları kapsamında seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları Körfez Kırım Tatarları Derneğini ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu’da katıldı.

Kırımlılar Baran ve Baştopçu’yu ağırladı

SKM Programları kapsamında seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları Körfez Kırım Tatarları Derneğini ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu’da katıldı.

23 Mart 2014 Pazar 10:52
Kırımlılar Baran ve Baştopçu’yu ağırladı

Sabahın erken saatlerinde Körfez Kırım Tatarları derneğinde buluşan AK Kadrolar dernek binasında çalışmalarına sabah kahvaltısı programıyla başladı. Daha sonra selamlama konuşması yapan Körfez Kırım Tatarları Derneği başkanı Hilmi Özdilek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendilerini hiç unutmayan Körfez Belediyesine ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’a teşekkür etti. Özdilek konuşmasında Kırım’ da yaşanan olaylara değinerek, “ Kırım son birkaç aydır karmaşık sorunlarla boğuşuyor, bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama görünen şu ki sadece bizim çabamızla olmuyormuş. Gücümüz bu kadar, bizlere yardımcı olabilecek çok değerli büyüklerimiz vardı ancak onlarda bazı konularda bizleri yalnız bıraktılar destek olmadılar” dedi. Daha sonra derneğin bulunduğu Atalar Mahallesinde birkaç eksikten bahseden Özdilek sorunların giderilmesi için AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’la istişare yaptı.

BADEM; KÖRFEZ’E HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem yapmış olduğu konuşmada Körfez’in 10 yıl boyunca çok güzel ve kaliteli hizmetler aldığını söyledi. Badem, “ Bizim örnek aldığımız bir Liderimiz var onun bilgisiyle azmiyle cesaret alıp halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletvekilimiz Muzaffer Baştopçu bugün aramızda kendisi Körfez’in efsane başkanıdır. Kendisi bizim abimiz ve büyüğümüzdür, belediyecilik konusunda kendinden çok şey öğrendik. Ben hem şahsım adına hemde Teşkilatım adına bu güzel misafir perverliğiniz karşısında sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

BARAN; ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANIDIR

Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, “ Öncelikle siz değerli dostlarım bu güzel günde bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Körfez’e hizmet etmek için bir yola çıktık sizlerin desteğiyle Körfez’imizi birlikte kalkındıracağız. Zaman, birlik olmanın zamanıdır. Mahallemizin ilçemizin tabikide eksiklikleri var bunları en iyi şekilde 1 Nisan’dan sonra halledeceğiz. Sorunları çözmek için geliyoruz, önemli olan sizlerin verdiği güçle hizmetler yapmaktır. Biz bu yola çıkarken kefenimizi giydik çıktık yola, bunun sorumluluğunun farkındayız. O bilinçle sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur sorunlarınız, sorularınızda bizler için emirdir şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.03.2014 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38