KÖRFEZ ATATÜRK NADOLU LİSESİ BAŞKAN BARAN'I ZİYARET ETTİ

KÖRFEZ ATATÜRK NADOLU LİSESİ KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN'I ZİYARET ETTİ

KÖRFEZ ATATÜRK NADOLU LİSESİ BAŞKAN BARAN'I ZİYARET ETTİ

KÖRFEZ ATATÜRK NADOLU LİSESİ KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN'I ZİYARET ETTİ

26 Aralık 2014 Cuma 11:30
KÖRFEZ ATATÜRK NADOLU LİSESİ BAŞKAN BARAN'I ZİYARET ETTİ
 Körfez Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Sadık AKAR ve beraberindeki Rehber Öğretmen Diyaeddin AY, Müzik Öğretmeni Hülya EKER, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa DUMAN, Okul/İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Oğuz TOKMAKOĞLU, Öğrenci Meclisi Başkan Yardımcısı D. Efe ÇİFÇİ öğretmenler gününde okulumuzu ziyaret eden ilçe belediye başkanımıza iade-i ziyarette bulunduk.

Ziyarette okulumuza yeni atanan Okul Müdürümüz Sadık AKAR’A ve İlçe Belediye Başkanı İsmail BARAN görevinde başarı dileğinde bulundu. Körfez Atatürk Anadolu Lisesinin ilçenin en önemli okullarından biri olduğunu belirterek belediye olarak karşılayabilecekleri ihtiyaçların karşılanması için gayret göstereceklerini söyledi.

Belediye Başkanımız İsmail BARAN 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde okula yaptığı ziyarette okulun ihtiyaçlarını yerinde gördüğünü belirtti. Bu ziyarette özellikle çevre düzenlemesinin önemli bir ihtiyaç olduğunu ve en yakın zamanda çalışma yapacaklarının müjdesini verdi. 

Okul Müdürümüz Sadık AKAR Körfez Belediyesinin okulların eğitim olanaklarının geliştirilmesine yaptığı ve yapacağı katkılardan duygu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 31.12.2014 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38