Körfez Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Körfez Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Şener Söğüt başkanlığında yapıldı.

Körfez Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Körfez Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Şener Söğüt başkanlığında yapıldı.

04 Eylül 2024 Çarşamba 09:08
Körfez Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Toplantı Başarıyla Tamamlandı

Körfez Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Şener Söğüt başkanlığında yapıldı. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, toplam 16 gündem maddesi tek tek ele alındı ve karara bağlandı. Toplantı, saygı duruşu ve açılış yoklaması ile başladı. Başkan Söğüt, açılış konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı anarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitleri rahmetle andığını ifade etti.

Stratejik Plan Komisyona Sevk Edildi

Gündem maddeleri arasında yer alan komisyon raporları da detaylı olarak görüşüldü. 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Plan ve Bütçe Performans Raporu’nun, Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca, Körfez Belediyesi’nin Agricities Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği’ne üye olması da onaylandı.

Çalışma Yönetmeliklerinde Revizyon

Fen İşleri, Sosyal Yardım İşleri, Zabıta Müdürlüğü ve Kültür İşleri’nin çalışma yönetmeliklerinde yapılan revizyonlar oy birliğiyle kabul edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Kültür İşleri ve Sosyal İşler olarak iki ayrı müdürlüğe ayrılması sonrası, iki müdürlüğün bütçeleri arasında devri ve aktarımı yapılması da onaylandı.

Ekim Ayı Toplantı Tarihi Belirlendi

Meclis toplantısı, dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi. Ekim ayı meclis toplantısının 1 Ekim Salı günü saat 15.00’te yapılması kararlaştırıldı.

Körfez Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı, çeşitli önemli kararların alındığı ve belediye işleyişinin değerlendirildiği bir oturum olarak kaydedildi.

Son Güncelleme: 04.09.2024 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38