Körfez’de Tehlike Saçan Metruk Yapılar Yıkılıyor

Körfez Belediyesi, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda Körfez’deki tehlike arz eden metruk yapıları yıkıyor.

Körfez’de Tehlike Saçan Metruk Yapılar Yıkılıyor

Körfez Belediyesi, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda Körfez’deki tehlike arz eden metruk yapıları yıkıyor.

08 Nisan 2015 Çarşamba 16:14
 Körfez’de Tehlike Saçan Metruk Yapılar Yıkılıyor
Halkın Güvenliği Ön Planda Tutularak Çalışmalar Gerçekleştiriliyor
Körfez’de metruk halde bulunan ve Körfez halkının can ve mal güvenliğini tehdit eden  kullanılamaz durumdaki terkedilmiş yapılar,  gelen talepler doğrultusunda tek tek tespit  ediliyor ve zabıta nezaretinde yıkımı gerçekleştiriliyor.  Yapılan İncelemeler Sonucunda Tehlike Saçan Yapılara Gerekli İşlemler Yapılıyor Yanma ve yıkılma tehlikesi bulunan, başıboş hayvanların, madde bağımlı insanların ve yasa dışı işleri meslek haline getirmiş kişilerin mesken tuttuğu, özellikle de küçük yaştaki çocuklar  için çok büyük risk taşıyan terkedilmiş yapılar halk sağlığını ve güvenliğini önemli derecede  tehdit ediyor.Körfez Belediyesi,  bu tür özellikleri taşıyan kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit  ederek sahipleri ile iletişime geçiyor ve yapı sahipleri ile yapılan görüşmelerin ardından yıkım işlemini uyguluyor.
Vatandaşımızın Huzurunu Ön Planda Tutuyoruz
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya “İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Belediye  Başkanımız İsmail Baran’ın talimatlarıyla vatandaşlarımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, çevrelerinde bu tür binalar varsa bize ulaşmalarıdır.Bu tip tehlike oluşturan binaların bulunduğu mahallelerimizi gerekli yasal işlemlerden sonra temizlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Son Güncelleme: 08.04.2015 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38