banner36

Meme Kanseri için farkındalık eğitim semineri

Körfez Belediyesi Meme Kanseri Farkındalık Haftası kapsamında eğitim semineri düzenledi

Meme Kanseri için farkındalık eğitim semineri

Körfez Belediyesi Meme Kanseri Farkındalık Haftası kapsamında eğitim semineri düzenledi

25 Ekim 2024 Cuma 10:35
Meme Kanseri için farkındalık eğitim semineri

Körfez Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Haftası etkinlikleri kapsamında bir eğitim semineri düzenledi. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, Esentepe Aşıklar Çadırı’nda gerçekleştirildi.

Dr. Nihal Kurnaz konuşmacı olarak katıldı

Seminerin konuğu ise Dr. Nihal Kurnaz oldu. Dr. Kurnaz, toplumda kadınlarda en sık görülen kanser türü olan meme kanseri hakkında bilgi verdi. Seminerde, erken teşhisin hayat kurtarıcı olduğu vurgulandı ve kadınların düzenli olarak kontrol ve tarama yaptırmalarının önemi üzerinde duruldu.

Farkındalık ve bilinçlenme vurgusu yapıldı

Dr. Nihal Kurnaz, meme kanseri konusunda farkındalığın artması ve halkın sağlık konusunda daha bilinçli olması gerektiğini belirtti. Kadınların düzenli olarak kontrol ve taramalarını yaptırmalarının önemine dikkat çekti.

Soru-cevap bölümüyle devam edildi

Seminer, katılımcıların sorularını da yanıtlamak üzere soru-cevap bölümüyle devam etti. Katılımcılar, meme kanseri hakkında merak ettikleri konuları Dr. Nihal Kurnaz'a yönelterek bilgi aldılar.

Son Güncelleme: 25.10.2024 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38