Sarıdoğan,dan Bonzaici hükümet benzetmesi

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, koalisyon hükümeti ve AKP yönetiminde geçen 18 yılın çizelgesini çıkartarak, halkın sahte kahramanlar peşinde vakit kaybettiğini söyledi.

Sarıdoğan,dan Bonzaici hükümet benzetmesi

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, koalisyon hükümeti ve AKP yönetiminde geçen 18 yılın çizelgesini çıkartarak, halkın sahte kahramanlar peşinde vakit kaybettiğini söyledi.

16 Şubat 2015 Pazartesi 17:44
 Sarıdoğan,dan Bonzaici hükümet benzetmesi

Sadet Partisi Körfez İlçe Divan toplantısında konuşan Recep Sarıdoğan, Milli Görüş’ün iktidar olduğu 1996-97 yılında ortaya koyduğu çalışma ve programla, dışarıdaki Siyonist güçler ve onların yerli iş birlikçilerinin telaşlandığını belirterek, ‘’Milli Görüş’ün reçeteleri bir anda yok sayılmaya ve çalışıldı ve temsilcileri siyaset sahnesinden silinmeye çalışıldı. 28 Şubat’la birlikte insanlık 18 yıl boyunca sahte kahramanlara inandı, saman alevi gibi yanan sahte ışıklara kandı, gerçeği varken kopyalarının peşinde koştu. Sonrasında milyonlarca Müslüman canından, malından oldu ve ülkesini terk etmek zorunda kaldı. Yazımızı kışa çeviren sahte baharlarla İslam dünyası yerle bir edildi. Bunca yıllık emeği, birikimi, batıla karşı duruşu yok ederek, biz toplumun gazını aldık diyip, yaşananları bir bağırsak gürültüsü mesafesine kimler getirdi? Faiz lobileriyle iş tutup, sonra gezi planlayıcıları arasında bu lobiler de var ve en çok bizim zamanımızda kazandılar diyerek, kendilerini deşifre ettiler’’ dedi.

Sarıdoğan, konuşmasının devamında dış ilişkilere de değinerek, ‘’İsrail ile olan ticaret hacmi bu iktidar döneminde 4 kat artmış ve ilk defa katil İsrail Cumhurbaşkanı parlamentoda konuşturularak, alkışlanmıştır. 18 yıl önce Gazze yok edilmemişti, Irak’ta 1.5 milyon, Suriye’de 200 bin insan katledilmemiş, 2 milyon insan sürgün edilmemişti. Yine binlerce müteahhidimiz ve insanımız oradan kovulmamış, 1974 Kıbrıs savaşında uçaklarımıza bedava benzin veren ve silah yardımı yapan Kaddafi şehit edilmemişti. Ülkemizdeki altın yumurtlayan fabrikalarımız birilerine kelepir fiyatla satılmamış, boşanmalar artmamış, bonzai icat edilmemişti’’ dedi.

Bonzaici hükümet benzetmesi

Sarıdoğan, gençleri çürüten uyuşturucu maddesinin de bu hükümet döneminde çıktığını sözlerine ekleyerek, ‘’Bu hükümetin yeni icadı gençliğin hayatını sonlandıran Bonzaidir. Yine ülkemiz 1918 yılında işgale gelen İngiliz, İtalyan, Yunan ve Fransız’a peşkeş çekilmiştir. Bu gün ülkenin 5 milyar dolar gibi ciddi parası fuhuş sektöründe dışarıya aktarılmaktadır. Yabancı uyruklu kadınlar, Türkiye’de ki müşterilerinin telefonlarını 10 bin dolara satarak, 5 milyar doların ahlaksızca dışarıya gitmesine zemin hazırlamışlardır. Zina suç olmaktan çıkartılmış, 12 bin kadın vesika almış, 90 bin gayri meşru çalışan hayat kadını türemiştir. Bunun sonucunda da 2008 yılında 15 bin olan resmi kürtaj sayısı 70 bine, gayri resmi kürtaj 150 bine çıkmıştır. 40 milyon insan açlık ve yoksulluk sınırında yaşamaya mahkum edilmiştir. Bu hükümet, ülkenin kaynaklarını, alın terini pazarlayan, uyuşturucu icat eden, 100 bine yakın kadına hayat kadını olma yolunu açan, kürtaj sayısını 150 bine çıkartan, bir yandan 3 çocuk istiyorum derken, diğer yandan anne karnındaki bebeği öldürten olarak anılacaktır. Milli Görüş’le, AKP arasındaki fark yalnızca bu değildir. Erbakan Hocam, ülkesi ve milleti için hayatını zindanlarda, mahkemelerde geçirirken, onlar halkın alın terini sömürerek, rantiyeye peş keş çekerek saraylarda zevkü sefa içinde yaşıyorlar’’ dedi.

Sarıdoğan’ın konuşması partinin toplantı salonun dolduran partililer tarafından coşkuyla alkışlandı. Divan toplantısında, seçimle ilgili olarak yapılan çalışmalar da anlatıldı ve yapılması planlanan etkinlikler gündeme getirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 16.02.2015 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38