Söğüt; Körfez-Kartepe Metro Hattı’nın ihalesi, hayali kurulan bir proje

Körfez Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı, Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi.

Söğüt; Körfez-Kartepe Metro Hattı’nın ihalesi, hayali kurulan bir proje

Körfez Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı, Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi.

04 Temmuz 2024 Perşembe 10:15
Söğüt; Körfez-Kartepe Metro Hattı’nın ihalesi, hayali kurulan bir proje

Körfez Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı, Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Körfez-Kartepe Metro Hattı’nın ihalesi için “yıllardır hayali kurulan bir proje” ifadesini kullandı. Ayrıca, 5-6-7-8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 50. Altın Kiraz Festivali’ne de herkesi davet etti.

Körfez Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı, Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından başladı. Başkan Söğüt, toplantının ilçe için hayırlı olması temennisinde bulunurken, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutladı.

Başkan Söğüt, “Temmuz ayı; 2 Temmuz Madımak katliamının, 5 Temmuz Başbağlar katliamının ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün yıl dönümü. Bunların yıl dönümünde katliamı yapanları, darbe hayali kuranları ve bu hainliklere göz yumanları büyük öfkeyle kınıyorum. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Temennimiz; Ülkemizin her geçen gün büyümesi, gelişmesi ve huzur ikliminin artmasıdır” dedi.

Başkan Şener Söğüt, “5-6-7-8 Temmuz tarihlerinde 50. Altın Kiraz Festivali’ni gerçekleştireceğiz. Festival kapsamında Körfez’de bir ilk olan 'Kiraz Koşusu’nu düzenledik. Arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda güzel katılımla kendine hayran bırakan bir koşu etkinliğini, ilçemizin sporda ve turizmde güçlenmesi adına gerçekleştirdik” diye konuştu.

Genelge nedeniyle bu yıl etkinlikleri belirli kurallar doğrultusunda düzenlemek zorunda kaldıklarını belirten Başkan Söğüt, 5 Temmuz’da kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterisi ve Kiraz Çiçeği Korosu konseri düzenleneceğini, 6 Temmuz’da yerel sanatçı konserleri ve çocuk şenlikleri, 7 Temmuz’da uçurtma şenliği ve çocuk şenlikleri, 8 Temmuz’da ise Kısa Film Yarışması’nın 2. Galası’nın yapılacağını söyledi.

Körfez-Kartepe Metro Hattı’nın ihalesinin gerçekleşmesinin önemine değinen Başkan Söğüt, “İlimizin ve ilçemizin yıllardır hayalini kurduğu, ulaşımda konforu üst seviyeye çıkartacak olan bir proje. İhalesi yapıldı. 61 milyar TL yatırım bedeli ile Kocaeli’de tek seferde hayata geçirilecek en büyük yatırım olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ilimiz, ilçemiz ve kıymetli hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Milli takımın başarısından dolayı tebrik eden Başkan Söğüt, milli maçları Tütünçiftlik sahilinde ve Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde kurulan dev ekranda vatandaşlarla birlikte izlediklerini belirtti. "O coşku,

Son Güncelleme: 04.07.2024 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38