Kocaeli'nin Derince ilçesinde,  Köyler Arasındaki Yol Yenileniyor

Kocaeli'nin Derince ilçesinde,  Köyler Arasındaki Yol Yenileniyor

04 Ağustos 2024 Pazar 09:36
Kocaeli'nin Derince ilçesinde,  Köyler Arasındaki Yol Yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ile köyler arasındaki yolların bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Derince ilçe merkezi ile 7 köyü birbirine bağlayan Toylar Ana Grup Yolunda yol yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

8.300 Metrelik Kısım Yenileniyor

Derince merkezden ilçeye bağlı 7 köye ulaşımı sağlayan Toylar Ana Grup Yolunun toplam uzunluğu 14 bin 500 metre olup, bu yolun 8 bin 300 metrelik kısmında yenileme çalışmaları devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu bölgedeki üstyapı çalışmalarını yapıyor.

Çalışma Detayları

Eskiyen yolda doğal nedenlerden dolayı üstyapı yenileme gerekliliği ortaya çıktı. Bu nedenle, 15 bin ton PMT ve 21 bin ton asfalt serimi yapılacak. Büyükşehir ekipleri, üstyapı çalışmalarını kısım kısım gerçekleştirerek ilerliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38