KO-MEK, Yeni Dönem, Hedeflerini Belirliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), yeni dönem öncesinde paydaşlarıyla bir araya gelerek geçmiş dönemi değerlendirdi

KO-MEK, Yeni Dönem, Hedeflerini Belirliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), yeni dönem öncesinde paydaşlarıyla bir araya gelerek geçmiş dönemi değerlendirdi

23 Eylül 2024 Pazartesi 10:09
KO-MEK, Yeni Dönem, Hedeflerini Belirliyor

Paydaşlarla Toplantılar Devam Ediyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), yeni dönem öncesinde paydaşlarıyla bir araya gelerek geçmiş dönemi değerlendirdi ve yeni dönem hedeflerini planladı. Kurs merkezi yöneticileri ve eğitmenlerin katılımıyla düzenlenen toplantılarda, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu ile 12 ilçenin Halk Eğitim Müdürleri de yer aldı.

Başarı İçin İş Birliği Önemli
Toplantıya ev sahipliği yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan, yeni dönemin paydaşlara hayırlı olmasını dileyerek, iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ceyhan, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ve KO-MEK’in açtığı kurslar, insanların yaşam kalitesini artırıyor. Bu nedenle eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz” dedi.

Geçmiş Deneyimlerin Önemi
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, bu tür toplantıların eğitimciler için faydalı olduğunu belirtti. Geçmiş deneyimlerle geleceği daha iyi şekillendireceklerine inandığını ifade eden Zorlu, “Milli Eğitim Bakanlığınca alınan kararları tartışarak, Kocaeli’nde uygulamak için birlikte çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

Kurum İçi Toplantılar Gerçekleştirildi
Kurs merkezleri yöneticileri ve usta öğreticilerle yapılan toplantılarda, önceki dönemler değerlendirildi ve yeni hedefler belirlendi. Ayrıca, meslek ve sanat eğitimleri için projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Branş eğitmenleri, eğitimlerin daha verimli geçmesi amacıyla zümre toplantıları düzenledi.

Başvurular Başladı
KO-MEK, 16 Eylül itibarıyla yeni eğitim dönemine başladı. 12 ilçede 44 kurs merkezinde toplamda 387 branşta eğitimler sunuluyor. KO-MEK’in eğitimlerinden ücretsiz yararlanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını resmi internet sitesi  adresi üzerinden yapabilirler.

Son Güncelleme: 23.09.2024 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38