Meteoroloji’den Sıcak Hava Uyarısı:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre, bugün bölgemizde sıcaklık 35 dereceye kadar çıkacak.

Meteoroloji’den Sıcak Hava Uyarısı:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre, bugün bölgemizde sıcaklık 35 dereceye kadar çıkacak.

13 Ağustos 2024 Salı 10:52
Meteoroloji’den Sıcak Hava Uyarısı:

Bugün Sıcaklık 35 Dereceye Ulaşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre, bugün bölgemizde sıcaklık 35 dereceye kadar çıkacak. Sıcak ve güneşli hava koşullarının etkili olacağı hafta boyunca yüksek sıcaklıklar ve düşük nem oranı dikkat çekecek.

Yarın Nem Oranı Düşük Olacak

Yarın, sıcaklık 34 derece olarak ölçülmesi beklenirken, nem oranının düşük olması sevindirici bir gelişme olarak öne çıkıyor. Nem oranının en düşük 31, en yüksek ise 76 seviyelerinde değişmesi öngörülüyor.

Haftanın Kalan Günlerinde Sıcaklık ve Nem Değişimleri

Perşembe günü hava sıcaklığı 32 dereceye düşecek. Cuma günü ise sıcaklık 30 derece olarak tahmin ediliyor. Cumartesi günü ise sıcaklık 31 dereceye yükselecek. Gece sıcaklıklarının ise 21-22 derece arasında değişmesi bekleniyor.

Genel Hava Durumu ve Nem Bilgileri

Hafta boyunca nem oranı en düşük 31, en yüksek ise 95 arasında değişecek. Bu durum, genel olarak kuru ve sıcak bir hava ile karşılaşacağımızı gösteriyor. Bölgedeki vatandaşların sıcak hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları öneriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38