Beyaz Kalpler öğrencileri Ramada Plaza’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Beyaz Kalpler öğrencileri, Ramada Plaza’nın misafiri oldu

Beyaz Kalpler öğrencileri Ramada Plaza’da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Beyaz Kalpler öğrencileri, Ramada Plaza’nın misafiri oldu

16 Ağustos 2015 Pazar 12:00
 Beyaz Kalpler öğrencileri Ramada Plaza’da
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin aşçılık ve servis elemanlığı kursu öğrencileri mesleki işletme ziyaretleri kapsamında Kocaeli’nin öncü kuruluşlarından biri olan Ramada Plaza’nın misafiri oldu.
 YERİNDE GÖRDÜLER      
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi aşçılık ve servis elemanlığı kursu öğrencileri, aldıkları mesleki eğitimin profesyonel uygulamasını yerinde gördüler. Beyaz Kalpler öğrencilerinin uygulamalı eğitim etkinliğine ev sahipliği yapan firmanın genel müdür, genel müdür yardımcısı ve insan kaynakları müdürü de öğrencilerin uygulamalı eğitimlerine eşlik etti. Öğrenciler ile yakından ilgilenen firma yöneticileri öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.
 SEKTÖREL DENEYİM PAYLAŞILDI
Beyaz Kalpler öğrencilerinin gerçekleştirdiği ziyarette firma yöneticileri sektörel bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşmaktan kaçınmadı. Yetkililer, öğrencilerin kendilerini hem mesleki anlamda hem de kişisel olarak geliştirmelerine imkan sundu. Firma yönetimi misafirperverliği ile Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin sosyal sorumluluk projesine katkı sundu.
 ÖĞRENCİLER MEMNUN
Beyaz Kalpler öğrencileri gerçekleştirilen ziyaretten oldukça memnun oldu. Öğrenciler,  ‘’Aldığımız eğitimler sayesinde bizlerde ilerde profesyonel olarak kurumsallaşmış firmalarda görev almayı çok isteriz. Bizlere bu tür uygulamalar farklı ufuklar açıyor. Bu konuda bize yardımcı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz‘’ dedi.

Son Güncelleme: 16.08.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38