Engelli Meclisi Avrupa'ya açılıyor

Engelliler konusunda İlimiz'deki en aktif Sivil Toplum Kuruluşu olan İzmit Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Avrupa'ya açılıyor.

Engelli Meclisi Avrupa'ya açılıyor

Engelliler konusunda İlimiz'deki en aktif Sivil Toplum Kuruluşu olan İzmit Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Avrupa'ya açılıyor.

12 Şubat 2016 Cuma 12:13
Engelli Meclisi Avrupa'ya açılıyor

İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi yaptığı farkındalık çalışmaları ve İzmit Belediyesi ile engelliler konularında yaptığı çalışmalar ile biliniyor.

 

İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan ;

9 Şubat 2015 tarihinde yapılan bir seçimle göreve geldik. Henüz bir yıllık bir yönetim olmamıza rağmen faydalı çalışmalar yaptık,  

daha güzel çalışmalar yapmak için alt yapımızı tamamlamak üzereyiz.

 

Etkili ve kalıcı olacak şekilde yaptığımız çalışmalara birini daha, 9 Şubat 2016'da yani görevimizin birinci yılında, Avrupa Konseyi Üyesi 47 Ülkeden 67 Sivil Toplum Kuruluşunun üye olduğu ; EUROPEAN NETWORK ON INDEPENDENT LIVING   "Avrupa Bağımsız Yaşam Ağı" na üyelik müraacatımızdan sonra 5.5 ay süren bir çalışmanın ardından üyelik hakkı kazanarak yönetimimizin birinci yıl hediyesi olarak üye olarak kabul edilerek katılmaktan son derece grur ve mutluluk duyuyoruz.

 

Bu platformda Avrupa'da ve diğer ülkelerde Engelliler ile ilgili yapılan politikalarla ilgili olarak, engellilerin hak arayışı temelli, tüm yaşadığı sorunların

konuşulduğu, tartışıldığı, çözüm önerilerinin arandığı ve projeler hayata geçirilebilecek çok kapsamlı , çok katılımlı bir platform.

Bu platform başta şahsım olmak üzere, İlimizde yapılacak çalışmalara önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır.

Bu süreci gerçekleştirebilmem için desteklerini esirgemeyen İzmit Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Nevzat Doğan Bey'e, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca Bey' e Yönetim Kuruluna, İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri ve Yurrtdışı İlişkiler Sorumlusu Sayın Erhan Özdemir Bey' e çok teşekkür ediyorum.

 

Son Güncelleme: 12.02.2016 12:15
Anahtar Kelimeler:
Engelli Meclisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38