İzmit’in esnafları, ‘En Tatlı Festivale’ 10 üzerinden 11 verdi

İzmit’in esnafları, 3 gün boyunca kentte coşku uyandıran 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivaline 10 üzerinden 11 verdi

İzmit’in esnafları, ‘En Tatlı Festivale’ 10 üzerinden 11 verdi

İzmit’in esnafları, 3 gün boyunca kentte coşku uyandıran 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivaline 10 üzerinden 11 verdi

29 Ağustos 2023 Salı 14:22
İzmit’in esnafları, ‘En Tatlı Festivale’ 10 üzerinden 11 verdi

İzmit Belediyesinin ortak aklı kullanıp kent dinamikleri ile hayata geçirdiği 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali tamamlandı. 3 gün boyunca kentin birçok noktasında yapılan pişmaniye çekimleri, dans ve müzik etkinlikleri vatandaşların beğenisini topladı. Festival vatandaşlar kadar İzmit esnafının da yüzlerini güldürdü. Festivalde stant açan bir esnaf, "Festival 10 üzerinden 11 oldu" sözleri ile dolu dolu geçen 3 günü özetledi.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER

‘En Tatlı Festival’ olan pişmaniye festivaline 10 üzerinden 11 veren İzmitli esnaflar, STK temsilcileri, el emeği ürünler üreten kadınlar, bir daha ki seneyi sabırsızlıkla beklediklerini belirtip hayal edilen ve beklenenden daha iyi bir festival olduğunu ifade ettiler. İzmitli esnaflar ayrıca, pişmaniyenin bu kentte daha fazla marka olmasına yol açan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e de teşekkür ettiler.

“GAYET İYİ BİR ORTAM VAR”

Pişmaniye üreticilerinden Seyhan Açıkgöz festivalin çok verimli geçtiğini ifade ederek, “3 gün boyunca gayet iyi bir ortam vardı. Vatandaşlar gelip bizlerden alışveriş yaptılar. Çok iyi geçti, teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

“FESTİVAL ÇOK HAREKETLİYDİ”

Doycan Pişmaniyeden Üretici Dilek Dinç ise, “3 gündür festivalimiz burada devam ediyor. Hem yurtdışından hem de İzmitli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Festival çok hareketli geçti. Bu bizim için avantaj oldu. İzmit Belediyesi ve Fatma Başkana teşekkür ederiz” değerlendirmesinde bulundu. 

“ÇOK MUTLUYUZ”

Kadın girişimcilerden Zeynep Özgün yeni stant açtığını belirterek, “Kadın girişimcilerdenim, kendi yaptığım ürünlerimi satıyorum. Bu tarz etkinlikleri çok doğru buluyoruz daha da geliştirilmesini istiyoruz. Stantların süresinin uzatılmasından da çok mutluyuz” dedi. 

“ORGANİZASYON ÇOK İYİYDİ”

Atatürk Düşünce Derneği İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavaz, çok faydalı bulduğu program hakkında, “Etkinlik kapsamında bizde derneğimizin standını açtık. 3 gündür devam ediyoruz. 3 gündür çok memnunuz organizasyon çok iyiydi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38