VAKTİYLE BİR ATSIZ VARMIŞ , VAR OLSUN

Kocaeli Türk Ocağı gençleri vefatının 39. Yılında Türk Milliyetçiliği fikrinin önemli yazar ve düşünürü Hüseyin Nihal ATSIZ’ı kitaplarını okuyarak andı

VAKTİYLE BİR ATSIZ VARMIŞ , VAR OLSUN

Kocaeli Türk Ocağı gençleri vefatının 39. Yılında Türk Milliyetçiliği fikrinin önemli yazar ve düşünürü Hüseyin Nihal ATSIZ’ı kitaplarını okuyarak andı

11 Aralık 2014 Perşembe 15:48
VAKTİYLE BİR ATSIZ VARMIŞ , VAR OLSUN
 İzmit Sabri yalım parkında gerçekleştirilen anma etkinliğine çok sayıda üniversite öğrencisi sandalyesini ve kitabını alarak katıldı.

Kocaeli Ülkü Ocakları yöneticisi Tuğrul GÖK ve Kocaeli Üniversitesi Anadolu Kartalları temsilcisi Ömer Faruk AYVAZOĞLU'nunda katıldığı , kocaeli halkının ilgi ve takdirle izlediği kitap okuyarak anma etkinliği 2 saat sürdü.


Anma Etkinliği Adem DAY 'ın vurgulu bir şekilde okuduğu Atsız şiiri ve Kutluhan GÖRÜCÜ'nün Atsızın hayatını anlatması ile başladı.

 

Atsız Atatımızın ruhuna Fatihalar hediye ettik diyen Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay DEMİR

Ocak binamıza hem mevcudiyetimizi , hemde Türk Milliyetçiliği ülküsüne hizmet sevdamızı sığdıramadığımız için 1 yıldır her fırsatta etkinliklerimizi açık alanda yapıyoruz , ne zamanki bu fikrin sevdalıları parklara , miting alanlarına sığmayacak işte ozaman Atsızın ve emektar Türk Büyüklerinin ruhu şad olacak dedi.

Atsız davası olan hayalleri olan bir şahsiyetti diyen şube başkanı demir , Onun davası Dünyanın dörtbir etrafında şerefiyle yaşayan zulum görsede merhameti ve adaleti ile ün yapmış şerefli Türk Milletine hizmet ve bu bilinçle geleceğe nesil yetiştirmekti.

 

Millet ve Memleket uğruna bir ömrü yaşadı. Türk milletine duyduğu sevdayı romanlarında ve şiirlerinde yaşatarak genç Milliyetçilere rehber oldu , Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun diyerek sözlerini , Vaktiyle bir Atsız varmış , var olsun diyerek tamamladı …. 

Son Güncelleme: 12.12.2014 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38