Gölkay’da iftar keyfi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin Gölkay Park Marina Cafe’de düzenlenen iftarında gazeteciler hem stres attı, hem de oruç açtı

Gölkay’da iftar keyfi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin Gölkay Park Marina Cafe’de düzenlenen iftarında gazeteciler hem stres attı, hem de oruç açtı

26 Haziran 2015 Cuma 11:57
 Gölkay’da iftar keyfi

Kocaeli’de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri için sık sık çeşitli etkinlikler düzenleyen Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, önceki akşam da Gölkay Park Marina Cafe’de bir iftar programı düzenledi. Cemiyet Başkanı Çetin Gürol ve yönetimi tarafından düzenlenen iftar programına gazetecilerin ilgisi yoğun oldu. İftardan önce ise gazeteciler için profesyonel kayakçılar için çeşitli gösteriler yapıldı.

PAİNTBALL TURNUVASI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimiz tarafından düzenlenen ve tüm ilçelerimizden meslektaşlarımızın katılının sağlandığı iftar programında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve cemiyet üyesi Ömer Polat ve Gölkay Park Marina Cafe’nin sahibi Nuri Güney’ de katılım sağlarken, iftarın ardından bir konuşma yapan Başkan Çetin Gürol, cemiyetin etkinliklerine gazetecilerin büyük ilgi gösterdiğine vurgu yaparak, “Etkinliklerimize yoğun katılım sağlamanız bizleri mutlu ediyor. Ramazan ayının hemen ardından painball  turnuvamızın da startını vereceğiz” dedi.

KONUT PROJESİ

Derince’nin Çınarlı Mahallesi’ne gazeteciler için yapılacak olan konutlarla ilgili de bilgi veren Gürol, “Bu konuda Ankara ile sık sık görüşme yapıyoruz. Gazeteciler şimdiden evin peşinat parasını hazırlasın. Bizim hedefimiz 16 Ocak 2016’da evlerimizin temelini atılması” ifadelerini kullandı. Gürol, ev konusunda peşinat ve taksit miktarlarının henüz belli olmadığını da kaydetti. Ayrıca güzel ev sahipliğinden dolayı Gölkay Park Marina Tesisleri Sahibi Nuri Güney’e de hem hizmetlerinden hemde katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 29.06.2015 10:50
Anahtar Kelimeler:
Gölkay’da Iftar Keyfi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38